2019 első Parkoló Parádéja képekben – GALÉRIA

Közzétéve:
2019-03-19, 10:04

Amennyiben lemaradtál erről az autós találkozóról, most megnézheted a legérdekesebb vasakat ebben az összefoglalóban

A hétközepi borús napok után a március 15-i hétvégén egészen kiváló idő lett, vasárnapra pedig szinte kánikulát varázsolt a szikrázó napsütés többek közt Budapestre is. Kiváló alkalom volt ez ahhoz, hogy rengeteg ember gyűljön össze a Hungexpo területén azért, hogy kiállítsa szeretett járművét, vagy csak egyszerűen bámészkodjon a jobbnál jobb autók és motorok között.

Opel Adam elölről

Nem csak arra jó egy ilyen esemény, hogy látványosan tuningolt és igényesen restaurált autókat lásson az ember, hanem ahhoz is kiváló alkalmat nyújt, hogy új barátokat szerezz és esetleg tapasztalatokat cserélj a márkatársakkal. Többször csapta meg a fülemet fotózás közben egy-egy olyan beszélgetés, mely egy bizonyos alkatrész eladásáról vagy annak lelőhelyéről szólt.

Nem csak autófanatikusoknak kiváló egy ilyen találkozó, hiszen családosoknak is jó program lehet, hiszen a legtöbb kissrác imádja a látványos autókat, némelyiknek még a hangját is meg lehet hallgatni. Mivel régen volt már az enyhe ősz, ráadásul a tél is nehezen akar elvonulni, így most különösen sokan látogattak ki erre a vasárnapi eseményre. Már a nyitáskor hosszú sor kígyózott a bejáratnál, ahányszor eddig Parkoló Parádén jártam, még sosem voltak kint ennyien.

Toyota Supra elölről

Akkor sem kell azonban bánkódnod, ha ezen a hétvégén más dolgod volt, hiszen a lenti galériában megnézheted a legizgalmasabb járgányokat, melyek részt vettek az eseményen. Szép és erős autókból nem volt hiány, ahogyan a gondosan restaurált oldtimerek is képviseltették magukat. Volt itt német, olasz, japán, brit és amerikai típusú modell is, mindegyik hűen ragaszkodva az értékeihez.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

2018-as BMW M4 felni
2018. október 29.
Az idén másodszor megrendezett esemény a tavalyinál is több embert vonzott a Millenáris Parkba
Az év utolsó Parkoló Parádéja - GALÉRIA
2017. október 16.
Október 15-én, vasárnap került megrendezésre a 2017-es év utolsó Parkoló Parádéja, ahol hömpölygő tömeg és káprázatos autóáradat fogadott minket

További hírek