Évzáró Lada találkozó és Laktanya szlalom vár a hétvégén

Frissítve:
2018-10-11, 12:48

Egyre jobban megyünk ki az autós szezonból, de még azért akad említésre méltó megmozdulás.

Tuning találkozó - Tatabánya [VAG Crew Hungarian - minimeet]

Helyszín: Tatabánya

Időpont: október 13.

2018 őszén egy baráti, beszélgetős összejövetelre invitálnak téged a szervezők Tatabányára, ha nem tudod mihez kezdj a hétvégén, de mennél valamerre, akkor jó kis program lehet.

A Tuning Találkozó Facebook eseményénél megtalálod a pontos helyszínt és néhány információt.

lada szemből fotózva egy pocsolyánál

XLavina Laktanya Szlalom a Fuky csoki kupáért

Helyszín: Esze Tamás Laktanya

Időpont: október 14.

Újra szlalom verseny lesz a laktanyában október 14-én javított nyomvonalon, több nézői ponttal és a versenyzők részére rajt előkészítővel a kényelmesebb versenyzés érdekében.

A rendezvényről bővebb információt találsz a Facebook eseménynél.

Évzáró LADA Találkozó

Helyszín: Ring autósmozi

Időpont: október 14.

A Lada Club Hungary október második hétvégéjén megrendezi a szokásos évzáró találkozóját a Hungaroring melletti autósmoziban, ahova a szervezők szívesen várják a márka iránt érdeklődőket.

Részletes információt az Évzáró LADA Találkozó Facebook eseményénél találsz.

 

Rallylegend Lancia közelről fotózva

16. Rallylegend

Az olaszországi Emilia-Romagna és Marche régió határán elterülő állam, a harmadik legkisebb Európában. Monaco és a Vatikán előzi csak meg. Hosszú évek óta itt rendezik a Rallylegend raliversenyt, melyen jellemzően korábbi világbajnokok is részt vesznek, illetve olyan autókat láthatsz, amelyeket kiskorodban tologattál. A benzingőz megszállottjainak tízezreit vonzza az őszi esemény.

Minden alkalommal egy adott téma szolgáltatja a vezérfonalat. 2017-ben például Colin McRae-re emlékeztek. Idén pedig az 50 éves Martini Racing adja az alappilléreket. A szakmai bakancslistámon évek óta előkelő helyen szerepel a Rallylegend, amire az utóbbi két évben lett volna lehetőségem kijutni, de az utolsó pillanatban mégsem jött össze, idén ezt megelőzve korán elkezdtem a szervezkedést, így most összejött. Igyekszem neked érdekességekkel szolgálni a rendezvényről.

A DTM mezőnye a Hockenheimring célegyenesében szemből fotózva

DTM -Hockenheimring

A német túraautó bajnokság 2018-as szezonja az utolsó állomására érkezik. A Nürburgring mellett Hockenheim a másik tradicionális német versenypálya, ahol 1984-ben rendezték az első versenyt. Minden évben rengeteg program és hatalmas buli jellemzi a szezonzárót. Az idei bajnoki cím sorsa még nem dőlt el, ugyanis Paul Di Resta vezeti a bajnokságot, mindössze 4 ponttal Gary Paffett előtt, ez a felállás még izgalmasabbá teheti a szezon utolsó futamait.

Forrás:

DTM

Rallylegend

Kapcsolódó írások

ima a Volkswagenhez
2018. szeptember 19.
Szeptember negyedik hétvégéjén sem maradsz autós programok nélkül. A Hungaroringen Volkswagenek gyülekeznek, míg Veszprémben Toyota és Lexus csődület várja a márka kedvelőit. A Népligetet pedig tuning, veterán és amerikai autók lepik majd el
Trackwood és MX-5 Találkozó vár a hétvégén
2018. augusztus 22.
Lassan vége az augusztusnak, de még mindig nem maradsz autós programok nélkül. Máriapócson egy elég komoly drift bajnokság, míg Kunmadarason MX-5 találkozó vár rád.
Szocijármű Kiállítás és drift is lesz a hétvégén
2018. augusztus 02.
Augusztus első hétvégéjén várhatóan rekkenő hőség lesz, azonban 1-2 program miatt érdemes kimozdulni a szobából. Szolnokon és Dorogon különböző autós találkozók várnak, míg Bélapátfalván hegyi driftet rendeznek.
 A Hilltop Rallye Fesztivál helyszíne
2018. szeptember 26.
Szeptember utolsó hétvégéjén nem lesz kegyes az időjárás, ennek ellenére lesznek olyan programok, amelyekért érdemes kimozdulni a lakásból