9 izgi autós reklám a régmúltból

Közzétéve:
2019-12-25, 15:30

Következzen néhány vicces vagy épp megbotránkoztató autós reklám abból időből, amikor még Niva volt a Niva. 

Suzuki Wagoner+

Volt a Suzukinak jó pár hasonlóan fárasztó reklámja a 2000-es évek elején, biztos emlékszel a „Vagyunk egy páran…” kezdetű promócióra. A horgászoknak, fiataloknak, cilindereseknek fejlesztett Wagoner+ reklámja egyébként technikailag és képileg zseniális, bár a túlpörgő értékesítő csóka a végére az agyamra megy.

Volkswagen Golf IV

Nem értem, hogy az emlékezetkieséses emberünk miért csak a jellegtelen IV-es Golfra tud gondolni. Végülis 4 millió forint új Golfért nem egy rossz ajánlat.

Trabant 601

A Trabant korabeli reklámja következik német narrációval, semmihez sem hasonlítható motorhanggal! Zseni.

IFA Wartburg

Egy VHS kazettáról származó, részletes magyar bemutató a jó öreg Wartburgról, ami különböző kocsiszekrényekkel volt kapható, köztük a Wartburg Touristtal.

Lada Niva

Abszurdum:  Lada Niva egy sci-fi-ben. A poén az egészben, hogy a Power Rangers sorozatból származtatható űrcowboy egyetlen nyomógombbal irányít egyszerre több Ladát a mezőn. Van, amelyik kaméleon módjára változtatja a színé és van, amelyik tengeralattjárónak képzeli magát. Azt tudtuk, hogy a Niva sok mindent kibír, de tényleg ennyire strapabíró lenne?

Opel Astra G

Elég ha a gyereket viszed el a szalonba hiszen ők képben vannak az aktuális autóipari trendekkel, főleg a reklámban szereplő kisember, aki a végén felteszi a pontot az í-re.

Opel Kadett E

A tudós utasít: gondolj valami izgatóra! EGY OPEL KÁDETT FÁN! IGEN, EGY FÁN! Mit ne mondjak, volt ennél kívánatosabb jármű abban az időben, de izgatóbb ezek szerint nem.

Toyota Corolla

A Toyotának is voltak beteg reklámjai, de ez mindenen túltesz. A japánoknál olyan mennyiségű az emberi erőforrás, hogy nem tudják hova tömködni őket.

Nissan Patrol

A Lada Nivához hasonlóan a Nissan Patrol is elpusztíthatatlan:

 

Kapcsolódó írások

Emberméretű fekvőrendőrt építettek Angliában - VIDEÓ!
2017. december 18.
Enyhén túlsúlyos fekvőrendőrt fektettek le Anglia "várostervezői" egy különleges alkalomból. Nem mindenki vette sikerrel az akadályt...
A Quattro első 25 éve – A reklám
2017. március 23.
Az Audi reklámkészítői meglepően színes képet festettek a quattro-hajtásról.

További hírek