16. Rallylegend galéria: Szombati murvás csapatás Domagnano környékén

Közzétéve:
2018-10-28, 18:50

Szombaton délelőtt pihenő volt a résztvevőknek és a nézőknek is egyaránt, délután viszont Domagnano környékén bőgtek fel a motorok.

A hajnalba nyúló éjszakai gyors miatt 5 órát tudtam pihenni, azonban nem bántam, mert nem aludni jöttem, hanem autóversenyre, vagy mi a fene...

A murvás, porolós gyorson viszonylag sokat kellett sétálni, hogy megtaláljam a legjobb fotós pontot, de végül sikerült. Találkoztam magyarokkal is, akik igazi bulihangulatot teremtettek a domboldalban. Annyira megörültek, hogy egyből előkerült a minőségi házi nedű... - Természetesen munka közben nem iszok, meg amúgy sem, de megoldottam a szituációt, úgy, hogy senkit ne bántsak meg.

A magyar szurkolók ide is követik a kedvencüket

Volt erdős szakasz és jó kis sodrós, porolós kanyar és aszfaltozott út is. Lejtők és emelkedők tarkították a lezárt útszakaszt, amely ismét gyönyörű helyeken haladt keresztül. Mondjuk egész San Marino egy kis ékszerdoboz, ott tartózkodásom alatt nem igazán láttam olyat, ami ne mutatott volna jól, vagy ne lett volna oda illő.

Kezdtek látszódni rajtam a kellemes fáradtság tünetei, azonban szerencsére nem volt zsúfolt a program. Ezután bementem a Rally Village-be - természetesen ezt is befotóztam, a képeket galériában végigböngészheted - , ahol a Martini Racinges pilótákra vadásztam, több kevesebb sikerrel.

A héten folyamatosan kerülnek majd fel a gyorsaságikon készült fotóim, illetve egy hosszabb beszámolóval is készülök.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Alapjárat helyszíni tudósítás

Kapcsolódó írások

Lancia 037 a szurkolók előtt hátulról fotózva
2018. október 16.
Az első napnak hatalmas lelkesedéssel és izgalommal vágtam neki...
Lángot lő az Audi az esti gyorson - oldalról fotózva
2018. október 16.
Van egy sztorim, ami úgy kezdődik, hogy péntek éjjel a San Marino-i várban... Érdekel?

További hírek