Akár te is leintheted a Forma-1-es Ausztrál Nagydíjat!

Közzétéve:
2020-02-07, 10:23

Az F1 elárverezi a kockászászló lengetésének lehetőségét. Nyugi, Pelénél bénábban nem csinálhatod.

Társszerző: Hajdu Balázs

A Forma-1-es versenynaptárban Ausztrália mindig is kiemelt szereppel rendelkezett. Egy ideig Adelaide adott otthont a szezonzáró versenynek, az elmúlt két évtizedben pedig Melbourne-ben kezdődik meg az aktuális idény.

Az országban jelenleg is pusztító bozóttüzek tombolnak, a mentési munkálatokat a Száguldó Cirkusz is támogatja. Lewis Hamilton például 150 millió forintnak megfelelő összeget adományozott, valamint januárban árverés indult, melynek bevételét szintén a mentőakciókban résztvevők segítségére utalják.

Az előző hónapban indult aukció egyik különleges eleme, hogy licitálhatsz akár az Ausztrál Nagydíj leintésére is. Elég menő dolog lehet a verseny végén kockászászlót lengetni. A csomag részeként a tiéd lehet egy teljes versenyhétvégére szóló jegy és egy pár VIP paddock belépő. A licit jelenleg 800 ezer forint környékén jár - nnyibe kerül, hogy nézők milliói előtt csillogtathasd meg zászlókezelési tudásod. Életre szóló élmény, az egyszer biztos.

Az árverés bevételét az Ausztrál Vöröskereszt, Victoria Állam Tűzoltósága, a Vidéki és Regionális Megújulásért Alapítvány, valamint a WWF Ausztrál Vadvilág és Természeti Helyreállításért Alap kapja. Amennyiben sokallod a verseny leintésének árát, akár alacsonyabb licitszinten álló relikviákra is tehetsz ajánlatot.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Forma-1-es autó
2019. december 29.
A gazdag múltra visszatekintő fesztivál fénypontját évről-évre a királykategória autói adják.
Petrov Alonso előtt
2019. december 30.
Emlékszel még Hamilton és Massa 2008-as drámájára? Vagy Vettel első világbajnoki címére? Esetleg hallottál a Hunt vs. Lauda csatáról? Most megnézheted a 10 legizgalmasabb F1-es végjátékot.

További hírek