A Forma-1-es pilóták párjai

Közzétéve:
2019-03-16, 06:00

Minttu Räikkonen és Emilia Bottas neve ismerősen csenghet, de most olyanokról is láthatsz fotót, akik rejtőzködnek a nyilvánosság elől

Társszerző: Hajdu Balázs

Cindy Kimberly

A 20 esztendős szépség Lewis Hamilton új barátnője. Amszterdamban született, és ott is nőtt fel, jelenleg Spanyolországban él. Három évvel ezelőtt a tinibálvány, Justin Bieber posztolt róla egy képet, ezzel világhírűvé vált. Ma 5,1 millió Instagram követője van, többek között a francia kozmetikai cég, a Sephora reklámarca.

Cindy Kimberly

Emilia Bottas

2016 óta Valtteri Bottas felesége. Úszóként már két olimpián is rajthoz állhatott a szőke szépség.

Emilia Bottas

Hanna Sprater

Iskoláskoruk óta Sebastian Vettel partnere. Kerüli a nyilvánosságot, Vettel is több interjúban hangoztatta, hogy nem szeretné családját a média kereszttüzének kitenni. Két lányuk született.

Hanna Sprater

Gada Gianni

A Ferrari újdonsült pilótája, Charles Leclerc barátnője. Sokat nem tudunk róla, csak azt, hogy olasz származású.

Gada Gianni

Dilara Sanlik

Max Verstappen barátnője német származású, viszont Londonban tanul. Egyébként ő Viktoria Swarovski, a Swarovski ékszervagyon egyik örökösének unokatestvére.

Dilara Sanlik

Elge Ruskyte

Nico Hülkenberg barátnője. A pár korábban többször szakított, most újra együtt vannak. A hölgy Litvániából származik, jelenleg tanul, ám közben saját modellmárkáján és strandruházatán dolgozik.

Elge Ruskyte

Louise Gjorup

A Haas-pilóta Kevin Magnussen partnere. Ő ismeri legjobban a pályán keményen küzdő dán versenyző gyengéd oldalát. Louise Gjorup egyetemi tanársegéd.

Louise Gjorup

Marion Jollès Grosjean

2012 óta Romain Grosjean házastársa. Három gyermekük van: Sacha (született: 2013), Simon (2015), és Camille (2017). A mellékelt ábra azt mutatja, hogy a család tovább gyarapszik. A szerelmesek egyébként a Forma-1-nek köszönhetően ismerkedtek meg, Marion ugyanis TV-riporterként dolgozik. 

Marion Jollès Grosjean

Isabel Fuster

A McLarenhez idén csatlakozó Carlos Sainz barátnője, Madridban újságírást tanul.

Isabel Fuster

Carola Martinez

Két éve házasodtak össze a mexikói Sergio Pérezzel. 2018 júniusában született első gyermekük: ifjabb Sergio Pérez. 

Carola Martinez

Minttu Räikkönen

A nő, aki képes megolvasztani a Jégembert. Minttu 2013-ban rabolta el a finn világbajnok szívét. Kimi Räikkönen felesége légiutaskísérő. Két gyermekük van: Robin 2015-ben, Rianna pedig 2017-ben született.

Minttu Räikkönen

Kelly Piquet

Daniil Kvjat barátnője, az orosz visszatérésével várhatóan gyakran láthatjuk őt a paddockban. Ha a név ismerős cseng, az nem véletlen: ő ugyanis a háromszoros világbajnok Nelson Piquet lánya.

Kelly Piquet

Edyta Witas

Hosszú évek óta a lengyel Robert Kubica társa.

Edyta Witas

Forrás:

Kapcsolódó írások

2019. március 06.
A világ egyik legnagyobb Autószalonjára több gyártó is kihozta a jelenlegi Formula 1-es versenyautóját
Hegedűs Andor a Red Bull Racing épülete előtt, szemből fotózva
2018. november 21.
Andor egy olyan karriert futott be eddig, amire sok benzinvérű társammal együtt ámulattal tekintünk . Az alábbi interjúból kiderül, hogyan került a Formula 1 egyik legelitebb csapatába tervezőmérnökként!
2018. december 16.
11 kérdés a szezon második feléről olyan kérdésekkel, hogy min sértődött meg Bottas Magyarországon, mennyi ideig nem nevetne Oconnal Verstappen, és milyen állathoz hasonlította magát vajon Hülkenberg?
2019. február 10.
2019-től a McLaren kiszáll a díjkiosztásból