HunGarian Baja – Komoly sajtóvisszhangot generált a magyar tereprali világkupa futam

Közzétéve:
2019-09-30, 13:43

Az Alapjáraton gyakran találkozhattok terepralis hírekkel, ez nem véletlen, hiszen a Rajtrács rovatban szeretnék minél több hazai érdekeltségű versenyzőről, versenyről, szakágról hírt adni.

Magazinunk idén is kiemelt médiapartnere volt tereprali világkupa futam magyar állomásának, a HunGarian Baja-nak. Utóbbival kapcsolatban abszolút nem túlzó kijelenteni, hogy világszinten is ismert (és elismert) rendezvény, melynek idején Magyarország felé fordul a globális autó/motorsport figyelme.

A Hungarian Baja szervezői Várpalotán

Augusztusban újból világhírű csapatok és sportolók, Dakar Rally élmenők vették birtokba a HunGarian Baja szakaszait. Bátran leírhatjuk, hogy kevés nemzetközibb benzingőzös esemény van ma Magyarországon, hiszen Európától Oroszországig, Indiától Dél-Amerikáig a földgolyó szinte minden szegletéből érkeztek Várpalotára a résztvevők. Nagy eredmény, hogy a versenyről számos komoly hazai és külhoni írott médium, televízió, valamint nyomtatott orgánum is beszámolt - tehát sajtóügyileg is sikeresen zajlott a futam.

Az Alapjárat Magazin büszke arra, hogy egy ilyen elitkör tagjává vált. Örömmel látjuk, hogy Ti olvasók szeretitek és megosztjátok a hazai terepralival kapcsolatos cikkeinket, és magatok is egyre gyakrabban kerültök közeli nexusba a sportággal, érdeklődtök nálunk, és állítotok meg bennünket a versenyhelyszíneken egy-egy beszélgetésre.

A HunGarian Baja egyik indulója az Alapjárat logójával

Ne feledjétek, nem csupán a pálya szélén vár rátok a tereprali: mint azt már korábban megírtuk, aki kellő elhivatottságot és bátorságot érez magában, az akár szervezett teszten/iskolában is kipróbálhatja magát. További információkért kövessétek a MAMS Tereprali szakág Facebook oldalát!

Fotó: HunGarian Baja

Forrás:

Tóth Krisztián Márk / MAMS Tereprali sajtófőnök

További autós hírek

Olyat gyakran látunk és posztlunk is, hogy a robogó, megkülönböztető jelzést használó mentőautó után bevágódnak és így próbálnak maguknak időt…

A tűz olyan reakciót váltott ki a kocsiból, amire nem lehetett előre számítani – írja az origo. Az alábbi videót…

Eddig tisztázatlan körülmények között 2020. január 25-én 15 óra 35 perckor, az M3-as autópálya 49+100-as kilométerszelvényében, a Miskolc irányába vezető…

Rengeteg megbotránkoztató, meghökkentő vagy esetenként vicces felvétel kerül fel oldalunkra. Azon túlmenően, hogy próbálunk titeket érdekes, szórakoztató, naprakész tartalmakkal ellátni,…

A teherautó sofőrje az A9-es autópályán haladt Ingolstadt közelében. A német rendőrök meg tudták állítani, de nem volt egyszerű feladat.…

Kapcsolódó írások

A HunGarian Baja pénteki napja képekben
2018. augusztus 13.
Az Alapjárat a MAMS Tereprali Szakágának online médiapartnereként segíti a sportág népszerűbbé tételét. Ennek az együttműködésnek a részeként a tereprali világkupa magyar fordulóján, vagyis a jubileumi, 15. HunGarian Baján kiemelt szerepet kapott a website.
A HunGarian Baja egyik motorosa a patakátkelésen
2019. augusztus 12.
Pénteken a szervízparkban és a rajtceremónián, szombaton pedig a döbröntei patakátkelésnél fotóztam.
A MINI két autóval vesz részt a HunGarian Baján
2018. augusztus 09.
2018. augusztus 9-12. között rendezik meg Veszprém környékén az FIA Cross Country Világkupa idei nyolcadik fordulóját, a HunGarian Baját, immár 15. alkalommal.
HunGarian Baja – szépszámú magyar induló
2018. augusztus 11.
Péntek délután kezdetét vette a HunGarian Baja, ahol az autós-motoros világkupás küzdelmek mellett az IOBC-sorozat magyar motorosai és side by side versenyzői is teljesítették az első, bemelegítő szakaszt.