HunGarian Baja – Komoly sajtóvisszhangot generált a magyar tereprali világkupa futam

Közzétéve:
2019-09-30, 13:43

Az Alapjáraton gyakran találkozhattok terepralis hírekkel, ez nem véletlen, hiszen a Rajtrács rovatban szeretnék minél több hazai érdekeltségű versenyzőről, versenyről, szakágról hírt adni.

Magazinunk idén is kiemelt médiapartnere volt tereprali világkupa futam magyar állomásának, a HunGarian Baja-nak. Utóbbival kapcsolatban abszolút nem túlzó kijelenteni, hogy világszinten is ismert (és elismert) rendezvény, melynek idején Magyarország felé fordul a globális autó/motorsport figyelme.

A Hungarian Baja szervezői Várpalotán

Augusztusban újból világhírű csapatok és sportolók, Dakar Rally élmenők vették birtokba a HunGarian Baja szakaszait. Bátran leírhatjuk, hogy kevés nemzetközibb benzingőzös esemény van ma Magyarországon, hiszen Európától Oroszországig, Indiától Dél-Amerikáig a földgolyó szinte minden szegletéből érkeztek Várpalotára a résztvevők. Nagy eredmény, hogy a versenyről számos komoly hazai és külhoni írott médium, televízió, valamint nyomtatott orgánum is beszámolt - tehát sajtóügyileg is sikeresen zajlott a futam.

Az Alapjárat Magazin büszke arra, hogy egy ilyen elitkör tagjává vált. Örömmel látjuk, hogy Ti olvasók szeretitek és megosztjátok a hazai terepralival kapcsolatos cikkeinket, és magatok is egyre gyakrabban kerültök közeli nexusba a sportággal, érdeklődtök nálunk, és állítotok meg bennünket a versenyhelyszíneken egy-egy beszélgetésre.

A HunGarian Baja egyik indulója az Alapjárat logójával

Ne feledjétek, nem csupán a pálya szélén vár rátok a tereprali: mint azt már korábban megírtuk, aki kellő elhivatottságot és bátorságot érez magában, az akár szervezett teszten/iskolában is kipróbálhatja magát. További információkért kövessétek a MAMS Tereprali szakág Facebook oldalát!

Fotó: HunGarian Baja

Tóth Krisztián Márk / MAMS Tereprali sajtófőnök

Kapcsolódó írások

A HunGarian Baja pénteki napja képekben
2018. augusztus 13.
Az Alapjárat a MAMS Tereprali Szakágának online médiapartnereként segíti a sportág népszerűbbé tételét. Ennek az együttműködésnek a részeként a tereprali világkupa magyar fordulóján, vagyis a jubileumi, 15. HunGarian Baján kiemelt szerepet kapott a website.
A HunGarian Baja egyik motorosa a patakátkelésen
2019. augusztus 12.
Pénteken a szervízparkban és a rajtceremónián, szombaton pedig a döbröntei patakátkelésnél fotóztam.

További hírek