2020. szeptember 17. | 13:46

Az Alfa Romeo versenyzője a közösségi oldalán szúrt oda a Mercedes sztárpilótájának.

Kimi Räikkönen nem éppen az a szószátyár típus, de amikor megszólal, akkor mindenki odafigyel rá, mert sanszos, hogy jön egy aranyköpés tőle. A finn pilóta most az Instagramon osztott meg egy mémet, amivel rendesen odaszúrt Lewis Hamiltonnak, akinek nem nagyon szoktak beszólni. De a Jégembert ez nem különösebben érdekli, ezért is kapta ezt a becenevet.

Räikkönen az Instagramon, a történetébe töltött fel két képet, Hamilton az elsőt biztos nem teszi ki az ablakba. Azon a fotón ugyanis James Hunt mellett szerepel, de amíg Hunt félmeztelenül, egy cigaretta társaságában kortyol nagyokat egy üvegből, addig Hamilton egy meglehetősen furcsa ruhában rollerezik a mugellói paddockban. Mondani sem kell, hogy melyik pilóta tűnik férfiasabbnak. A kép fölött ez a szöveg volt olvasható: „Az F1-es pilóta fejlődése.”

A második képen a 2007-ben világbajnoki címet szerző Räikkönen látható, amint részegen bulizik a barátai társaságában, közben pedig egy cigit szorongat a kezében, amit nyilván el is szívott. A második bejegyzéshez ezt a kommentárt fűzte az F1-rajongók egyik nagy kedvence: „Ne aggódjatok, van még remény…”

Ha csak a statisztikákat nézzük, akkor nem kérdés, hogy Hamilton jobb Räikkönennél, ugyanakkor a finn magasról tesz a számokra, őt tényleg csak az autóversenyzés érdekli. Lehet, hogy ezeket a mémeket sem ő készítette, de azért megosztotta őket. Rajta kívül vajon ezt hányan tették volna meg a mostani helyzetben, amikor az embernek háromszor is meg kell gondolnia, hogy mit tesz/mond, nehogy megsértsen valakit? A Jégember nem gondolkozott ennyit, megtetszettek ezek a mémek neki, megosztotta őket, oszt jó napot! Ezért a mentalitásért is szeretjük Kimit, aki megérdemelne egy versenyképes autót az F1-ben.

  • Címkék:
  • F1