vasárnap - 2023. május 28.
23 °C
kevés felhő
alapjarat.hu logo
95 566 Ft
100 612 Ft
D 551 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Most érkezett: Nem rendezik meg a hétvégi Emilia-Romagna Nagydíjat

2023. május 17. | 13:26

Az F1 szervezői végleges döntést hoztak.

Néhány perce a Formula 1 Twitter csatornáján került közzétételre, hogy elmarad a súlyos esőzések miatt a hétvégi Emilia-Romagna Nagydíj.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, katasztrofális állapotok uralkodnak a térségben. Az esőzések már emberáldozatot is követeltek.

Az eseményt nem lehetne biztonságosan lebonyolítani. A mentőknek, tűzoltóknak és a katasztrófavédelemnek így is rengeteg teendője van a térségben, a versenyhétvége megrendezése pedig extra terheket róhatna rájuk.

A futam tehát törlésre került, és mivel a versenynaptár igen zsúfolt, így könnyen lehet, hogy nem is fogják pótolni a későbbiekben sem. A világbajnoki címet aligha befolyásolja majd ez az elmaradt futam, hiszen a Red Bull fölényesen vezeti a konstruktőri bajnokságot, az pedig csak idő kérdése, hogy Verstappen mikor rázza le magáról Perezt az egyéni pontversenyben.

Pixabay
80 millió dolláros eladási bevételt generált a Forma-1-es orvosi autó az Aston Martinnak Egyre több adat kell műszaki vizsgán, már a fogyasztást is megnézhetik

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!