Tereprali – Hamarosan indul a szezon

Közzétéve:
2019-02-04, 09:47

Ugyan még csak februárt írunk, a MAMS Tereprali szakágánál már javában zajlik a versenyszezonra történő felkészülés

A MAMS BIOEXTRA I.O.B.C. Tereprali kupa 2018-as szezonja rendkívül sikeresnek és előre mutatónak bizonyult az adódó nehézségek ellenére is. A szakág húzott egy merészet, és egy új utánpótlás kategória létrehozása mellett tereprali iskolát indított, amelynek már az első óra hatalmas sikert aratott. Azonban Garamvölgyi Zoltán és csapata nem éri be ennyivel, határozott céljuk, hogy minden eddiginél színvonalasabb bajnokságot és népesebb mezőnyt hozzanak össze 2019-ben.

Ennek érdekében már megkezdődött a nevezett MAMS-szakág (Magyar Motorsport Szövetség) kooperációjának előkészítése az MNASZ-szal (Magyar Nemzeti Autósport Szövetség) - jelenleg több kérdést illetőleg még az MNASZ térfelén pattog a labda, így a hivatalos versenynaptár bejelentése egyelőre várat magára.

Lónyai Pál Porschéja a veszprémi téren

„Természetesen sem a versenyzőket, sem a szurkolókat nem hozza lázba a szervezői munka, őket az érdekli, mikor kezdődik már végre a móka. Ezzel kapcsolatban egy jó hírrel szolgálhatok: bár végleges versenynaptárunk még nincs, az első forduló időpontját nyugodtan feljegyezhetik a kedves érdeklődők” - nyilatkozta Garamvölgyi Zoltán, a MAMS Tereprali szakágának első embere.

A már említett szezonnyitó március 22-24 között kerül megrendezésre, amellyel együtt fut majd a FIA CEZ (Central European Zone) mezőnye is, ezért a verseny helye betonbiztos az alakuló naptárban.

Side by Side gépek a depóban

„Az elmúlt hét szakági értekezletén Trebitsch Sándor urat és engem bizottsági tagnak jelöltek, így aktívan dolgozunk a mindenki számára optimális megoldáson. A MAMS Tereprali szakágánál nagyon hiszünk ebben az együttműködésben, annyit már biztosan kijelenthetek, hogy idén hat fordulós sorozatunk lesz, ami magában foglal a HunGarian Baja mellett még egy román futamot is. A már említett versennyel kezdünk, ahová nagyon sok szeretettel várjuk a motorosokat, a quadosokat, a side by side versenyzőket, valamint az autósokat és a kamionosokat is!” - zárta mondandóját a sportvezető.

Fotó: Háfra Zsolt

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Tóth Krisztián Márk / MAMS Tereprali sajtófőnök

További autós hírek

Ahol ez a fevétel készült, talán ott van a világon a legmélyebben a közlekedési morál. A járdán közlekedve kerülte ki…
A budapesti közgyűlés módosíthat azon a rendeleten, amely megszabja a zónákat, a parkolódíjakat és azokat a napokat, amikor fizetni kell.…
Igen, a többiek igazi “lúzer” módjára kivárják a HÉV elhaladását, de őt ez nem igatja. ” Ma reggel jöttem munkába…
Előzésből visszatérő személyautó elé kanyarodott egy furgon hétfőn Körmend határában a 86-os főúton. – írja az rtlhirek.hu A teherautó vezetője…
Újra bevezetik Budapesten a kerékbilincselést – hívta fel a figyelmet Fürjes Balázs, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős…

Kapcsolódó írások

Hétvégi program és versenyajánló! 10.20. – 10.22.
2017. október 19.
Menetrendszerűen érkezik szokásos programajánlónk! Itthon is lesz hova menni a hosszú hétvégén, aki benzingőzre vágyik, a Forma-1 mezőnye eközben Amerikába, a MotoGP Ausztráliába látogat!
Gyerekek jelentkezését várják a Magyar Nagydíjra!
2018. május 29.
A Liberty Media 2018-ban megvált a rajtrácslányoktól sokak elégedetlenségére, helyettük most jönnek a gyerkőcök kísérni a pilótákat. Elkezdődött a jelentkezési időszak.

További hírek