Pető Attila – Kreszprofesszor

Oldalak

Pető Attila – Kreszprofesszor2021. december 10.

A Kreszvizsga legfontosabb kérdései és a helyes válaszok

Pető Attila Kreszprofesszor sorozatával megtanulhatod a közlekedés legfontosabb szabályait és megismerheted a vizsgák visszatérő kérdéseit, illetve a helyes válaszokat. Aki ezekre tudja a választ, sikeres vizsgára számíthat.

Pető Attila – Kreszprofesszor2021. december 03.

Kőkemény vizsgakérdések és helyes válaszok a Kreszprofesszortól

Pető Attila Kreszprofesszor magyarázataival sokkal érthetőbbé válnak a bonyolult közlekedési helyzetek és az ezekből alkotott vizsgakérdések. A sorozat mai epizódjából a nehezebbek közül válogatott.

Pető Attila – Kreszprofesszor2021. november 26.

Lássuk, mennyire ismered a Kreszt!

Pető Attila Kreszprofesszor harminc éve oktatja a közlekedési szabályokat és akit ő készít fel a vizsgára, aligha bukik meg. Ezúttal te is próbára teheted magad, ha megválaszolod a kérdéseket és megvárod a megoldásokat a videó végén.

Pető Attila – Kreszprofesszor2021. november 19.

Mikor szabad a villamossíneken haladni? - VIDEÓ

Pető Attila Kreszprofesszor önfeledt közlekedőket teremt. Csatlakozz te is a boldog kisebbséghez és tanuld meg rendesen a szabályokat, hogy ne kelljen állandóan rögtönöznöd. A villamospályák használatának szabályaival foglalkozik videós sorozatának legújabb epizódjában.

Pető Attila – Kreszprofesszor2021. november 12.

Minden, amit a kanyarodó főútvonalról tudni kell

A kanyarodó főútvonalak közlekedési szabályaival folytatódik Pető Attila Kreszprofesszor társadalomjobbító sorozata, hogy te se bénázz értetlenül az egyik leggyakoribb közlekedési csomóponthoz érve.

Pető Attila – Kreszprofesszor2021. november 05.

Amit a KRESZ-táblákról tudni érdemes

Pető Attila Kreszprofesszor sorozata a ritkán látott és sokszor félreértett KRESZ-táblák közérthető magyarázatával folytatódik.

Oldalak