hétfő - 2022. szeptember 26.
11.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 640 Ft
100 688 Ft
D 764 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

A 2021-es Transportert szinte teljesen álca nélkül fotózták le

A Volkswagen új kisbuszát a jelenleg futó szériával együtt tesztelték épp.

A T7-es „Tranyó” hamarosan bemutatkozik, most pedig egy közúti teszt során kapták lencsevégre, amikor a jelenleg futó széria egyik példányával együtt tesztelték, minimális álcafóliával ellátva. Főleg az első lámpákat igyekeztek eltakarni az új Transporteren, ám az autó orrának többi része is kapott a fekete szalagból helyenként. A képeket ezen a linken éred el.

Ahogy az a képeken is látszik, az autó tesztrakománnyal volt tele, ezzel szimulálva egy többszemélyes utazást. A kerekeken szenzorok láthatók, valószínűleg épp hasznos adatokat gyűjtenek. Habár külsőre nem tűnik eget rengetőnek a változás a jelenlegi szériához képest, az új T7 a lemezek alatt teljesen új lesz. Az MQB-platform egy modernizált változatára építik, amely elektromosított hajtásláncokkal is kombinálható. Két- és négykerék-meghajtásos kivitelek is elérhetők lesznek, továbbá a benzines és dízel modelleket is megtartják feltehetően.

A következő Volkswagen Transporter 2021 magasságában kerülhet piacra, ám a bemutatás időpontjáról egyelőre nincsenek pontos információk.

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!