A 2021-es Transportert szinte teljesen álca nélkül fotózták le

Közzétéve:
2020-07-31, 15:18

A Volkswagen új kisbuszát a jelenleg futó szériával együtt tesztelték épp.

A T7-es „Tranyó” hamarosan bemutatkozik, most pedig egy közúti teszt során kapták lencsevégre, amikor a jelenleg futó széria egyik példányával együtt tesztelték, minimális álcafóliával ellátva. Főleg az első lámpákat igyekeztek eltakarni az új Transporteren, ám az autó orrának többi része is kapott a fekete szalagból helyenként.

Volkswagen Transporterek kémfotója lölről

Ahogy az a képeken is látszik, az autó tesztrakománnyal volt tele, ezzel szimulálva egy többszemélyes utazást. A kerekeken szenzorok láthatók, valószínűleg épp hasznos adatokat gyűjtenek. Habár külsőre nem tűnik eget rengetőnek a változás a jelenlegi szériához képest, az új T7 a lemezek alatt teljesen új lesz. Az MQB-platform egy modernizált változatára építik, amely elektromosított hajtásláncokkal is kombinálható. Két- és négykerék-meghajtásos kivitelek is elérhetők lesznek, továbbá a benzines és dízel modelleket is megtartják feltehetően.

Volkswagen Transporter T7 kékmfotó oldalról

Volkswagen Transporter T7 kémfotó hátulról

A következő Volkswagen Transporter 2021 magasságában kerülhet piacra, ám a bemutatás időpontjáról egyelőre nincsenek pontos információk.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Volkswagen e-Up! elektromos kisautó elölről
2019. május 22.
Szlovákiában készülnek a konszern szupermini villanyautói
1964 Volkswagen Typ 147 Fridolin, sárga postás kocsi, elölnézet, oldalnézet, balról döntve
2019. november 09.
A német posta és a Volkswagen közös munkájával 1964-ben megszületett a valaha volt legszeretnivalóbb postás autó, a Typ 147 „Fridolin”.

További hírek