Megérkezett a Tesco-gazdaságos Mercedes G-osztály

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2021-04-06, 12:50

Nem túl gyors a jármű, cserébe sokan elférnek benne.

A Mercedes-Benz G-osztály valódi ikonnak számít, a jótól tanulni pedig nem szégyen, a másolás viszont egyáltalán nem kóser dolog, egyesek mégis ezzel próbálkoznak. Most például Indiában koppintották le a G-osztályt.

Trax Cruiser

A Force Motors által gyártott Trax Cruiser 10, 12 és 13 üléses verzióban is kapható. Az ülések elhelyezése érdekes módon lett megoldva a jobbkormányos járműben, ha egyszerre sokan utaznak a kocsiban, akkor nem sok hely marad a csomagok számára, ez különösképp a 12 és 13 üléses verzióra igaz. Azoknak a családoknak mindenképp vonzó lehet a terepjáró, ahol sok a gyerek.

A Trax Cruiser különböző kivitelei felülnézetből

A cég a luxus helyett a praktikumra helyezte a hangsúlyt a Trax Cruiser tervezésekor. Az extrák a motoros ajtózárakra és ablakmozgatókra, a beépített navigációra és a kétzónás klímaberendezésre korlátozódnak. A járművet egy 2,6 literes, négyhengeres dízelmotor hajtja, amely mindössze 90 lóerő és 250 Nm forgatónyomaték leadására képes. A nem túl nagy teljesítményt az ötfokozatú kézi sebességváltó juttatja el a hátsó kerekekhez.

Trax Cruiser utastere

Trax Cruiser

A legolcsóbb kivitel 15 654 dollárba (aktuális árfolyamon számítva 4,8 millió forintba), a legdrágább változat pedig 18 120 dollárba (5,5 millió forintba) kerül.

Kapcsolódó írások

1984 Ford Bronco XLT, barna SUV, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. szeptember 14.
1980-ban mutatkozott be a Ford Bronco harmadik generációja. Az évek múlásával több apró módosításon esett át, de a széria csak 1984-ben nyerte el legmarkánsabb jellegzetességeit
1961 Renault Alpine A110, kék, elölnézet, oldalra döntve, jobbra, menet közben
2019. december 08.
Íme 5 darab francia autó, melyek feledhetetlenné tették gyártóik nevét.

További hírek