hétfő - 2023. február 06.
-8.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 627 Ft
100 671 Ft
D 684 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Liberty Walk Suzuki Jimny, ami kicsit AMG is

2021. január 10. | 13:50

Ha van identitászavaros autó, ez biztosan az.

Na, de attól még persze tisztára beteg a szó legjobb értelmében. Mondom én mindig, hogy ha egy biciklire raksz szélesítést, még az is jól néz ki, a Jimnyt alapjában is szerettük, így azért még egy fokkal parasztabb, már ha szabad így fogalmaznom. Az elkövető a Fülop-szigeteki Uberwerke műhely volt. Sok minden írható már az ő számlájukra, azért egy “Libertimnyre” igazán nem számíthatott senki.

Liberty Walk Suzuki AMG Jimny szemből Liberty Walk Kinetic sárga színben

Amellett, hogy az új Jimny nagyon is népszerű a módosítók körében, azért nem nevezném sláger tuningautónak. Nem kérdés, hogy akinek bejön a G-osztály és a Defender, az az új Jimny formáját is szeretni fogja, ám ára még rommá tuningolva is csak töredéke az említett nagytesóknak.

Liberty Walk Suzuki AMG Jimny hátulról Liberty Walk Kinetic sárga színben

Az Uberwerke vezetője, Aldous Aldwin kereste meg a Fatlace újságíróját, hogy megmutassa, ugyan mi termett a Covid-fa alatt. A 2020-as Suzuki Jimny GLX nem semmi változáson esett át, esküszöm, még ebben a hirtelen sárga színben is elfogadnám. Csak hogy biztosítva legyen a humor is, hiszen ezt a projektet igazán nem lehet túl komolyan venni, az építők még egy módosított AMG-P emblémával is ellátták az autók, ami pusztán a tulajdonosok monogramján alapul. Andi Mazano és GP Reyes. Hibátlan a képlet, ezt meg kell hagyni.

Liberty Walk Suzuki AMG Jimny felni

Az LBWK Ghostline felnik 16-os méretben, Cooper Discoverer AT3 gumikba csomagolva nem csak pofásan festenek, még funkcionálisak is. Az autó fényezése és a részletek alakítása egy az egyben az Uberwerke munkája, a fényezéshez csak és kizárólag Dupont és Cromax segédanyagokat és festékeket használtak, így biztos, hogy nem csak hibátlan, de tartós is.Overnight alkatrészek japánból? Miért is ne! Lökhárító, diffúzor, szélesítések, minden ment a mixbe, amelyből egy roppant agresszív forma bontakozott ki. Eddig csak kocka volt a Jimny, most egy mérges kocka.

Liberty Walk Suzuki AMG Jimny szemből Liberty Walk karosszéria elemek

Jó lenne többet tudni arról, hogy a lemezek alatt mi történt, de sajnos nem találtam túl sok információt róla. Talán még a jövő zenéje, hogy mi lesz a vége ennek a fura és egyszerre vagány jószágnak. Ha érdekel, mit tud a Jimny terepen, videónkat ajánlom figyelmedbe, Ádám pedig egy remek összefoglaló cikket is írt a kocsiról. A fentiekben szereplő autó módosításait a következő listában találod:

Tulajdonos: GP Reyes, építő: Uberwerke Autosalon / Aldous Aldwin

Modell: 2020 Suzuki Jimny JB74-es színben

Kinetic sárga téma: Liberty Walk, Mini G

Liberty Walk Suzuki AMG Jimny szemből Liberty Walk Kinetic sárga színben

Alkatrészek:

  • Liberty Walk lökhárító, első lámpákkal
  • Liberty Walk kerékív szélesítések
  • Liberty Walk grillrács
  • Liberty Walk Ghostline 16 colos kerekek
  • KYOEI kerékcsavarok
  • Cooper Discoverer AT3 gumiabroncsok
  • Blackline szélességjelzők
  • Áttetsző első indexek
  • Jimny stílusú LED hátsó lámpák

 

A világ 11 legijesztőbb és legveszélyesebb útja F1: Juki Cunoda lenne a japán mini Verstappen?

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!