2 éves az Alapjárat!

Közzétéve:
2018-10-26, 21:41

Ma 2 éve indult útjára a legelső cikkével az Alapjárat

2 év nem olyan hosszú idő, nekem se, viszont ha visszatekintek, honnan indult az Alapjárat, már egy kicsit másképp látom.

Kezdetben csak én írtam 1-2 cikket, még blogszerű formában jelentünk meg, majd bővült a csapat. És persze ahogy bővültünk, úgy vonzottunk be egyre újabb és újabb témákat is. A csapat bővülése Márkkal kezdődött, Medi nem csak cikkeket írt nekünk, hanem fotózott is. Próbáltunk egyre jobbak lenni, na.

az Alapjárat stábja a kezdetekkor

Aztán valahol 2017 szeptemberében bekövetkezett egy szemléletváltás, először mentünk külföldre, pontosabban a Frankfurti Autószalonra, elkezdtünk azon is gondolkodni, hogy tudnánk a tesztvideóinkat jobbá tenni.

Egy szerkesztőség élete keményebb munkából áll, mint amit sokan hisznek és ezzel nem sajnáltatni akarom magunkat. Ugyanis hiába készítünk jó anyagokat, azokat el is kell juttatni Hozzátok! És bár a Facebookon vagyunk a legerősebbek, az a bizonyos Cukkerberg Márk nem mindig van a segítségünkre (kösz innen is!), értelmetlen letiltások és problémák sora próbált meg minket hátráltatni.

De amikor a munkára koncentrálunk, akkor egész jókat szoktunk alkotni. Mint amikor átvertünk titeket április elsején (bocs!) dugódíjjal, háromhengerees Mercedes-motorral, ésatöbbi! Érdekesmód, sokkal inkább vevők az emberek az álhírekre, mint a normálisan kidolgozott hírekre, de ezen nem kéne meglepődni. Még úgy is elhitték nagyon sokan, hogy a cikkek végére odaírtuk, hogy április 1-je és ezt a képet:

Alapjárat szerkesztőség áprilisi tréfája

Aztán tavasz után nyár, hogy a nyaralás mellett kihasználjuk a globális felmelegedést is és augusztusban leforgassunk egy napon hagyott autótesztet, ami elsőre jó ötletnek tűnt. Azóta tudom, hogy nem akarok bezárva maradni egy autóban a napon. Kicsit más, amikor az ember csak úgy hülyeségből felveti, hogy „srácok, csináljuk már meg” és utána szó szerint kifacsarva érzi magát még másnap is:

Az már csak slusszpoén nekünk, hogy 2 születésnapot is ünnepeltünk a napokban, ugyanis az Alapjárat mellett Adriét is megünnepeltük tegnap, stílusosan egy MX-5 formájú tortával. Ha követed Adri cikkeit, tudhatod, hogy a nyáron kellemesen lezúzták az autóját, ezért nem csoda, ha háklis erre a témára. Hát megkértünk egy idegent, hogy jöjjön be az irodába azzal, hogy

„Kié az a zöld MX-5? Történt egy kis baleset…”.

Ugye kinek kellenek ellenségek, ha valakinek ilyen kollégái vannak?

Alapjárat születésnap

Egy szó mint száz, öregszik az Alapjárat, változik a csapat, a mai nap van utoljára nálunk Norbi, akitől fájó szívvel válunk meg, pláne hogy ő írta anno a dugódíjas cikket és a többi, gazdasági-közlekedési cikkeinket. Ezúton is köszi (ja ő nem tudja, hogy bekerült ebbe a cikkbe még)!

De igazából ezt a születésnapot Nektek köszönhetjük, hogy olvastok és követtek minket!

Kapcsolódó írások

 S500 Coupé
2018. október 26.
Két éve már, hogy az Alapjárat létrejött, azóta már több mint 100 videó került fel YouTube csatornánkra. Ezek közül válogattam ki Neked a személyes kedvenceimet!
Csapatfotó az Alapjárat szerkesztőségéről
2019. október 26.
Éppen 3 esztendeje tettük közzé első cikkünket az akkor még blognak induló weboldalunkon.

További hírek