Álompáros a Cars & Coffeen

Frissítve:
2018-11-13, 11:15

Keszthelyi Vivien párjával, David Schumacherrel érkezett Budapestre

A Cars & Coffee mostanra világszintű autós rendezvény, melyen egy kellemes csésze kávé mellett csúcsautók teszik kellemesebbé a napot. A rendezvény 2013-ban Olaszországban indult el, Francesco Canta vezénylése alatt, és ötlete alapján. Mára már 40 ország 60 városában kerül megrendezésre minden évben.

Cars & Coffee Keszthelyi Viviennel és David Schumacherrel

Az exkluzív rendezvényen tömegesen jelennek meg az egzotikus autókülönlegességek, a szervezők pedig idén egy különleges vendéget is meginvitáltak a magyarországi eseményre. Keszthelyi Vivien, a 17 éves magyar virtuóz pilóta - aki fiatal kora ellenére már 3 felnőtt bajnoki címet tudhat magáénak - párjával, David Schumacherrel érkezett a rendezvényre.

Vivien karrierjét nem kell nagyon részletezzem, példanélküli pilóta, megbecsüli és alázattal járatja csúcsra a kezei közé kerülő autókat. A fiatal leányzó nem semmi teljesítményt tudhat maga mögött már most, hiszen az Audi Sport Seyffarth R8 LMS Cup túraautó bajnokságában rookie kategóriában győzedelmeskedett, emellett pedig ezüstérmes lett az abszolút tabellán. Kísérője, David sem lustálkodik, szintén gyönyörű eredményeket tudhat maga mögött, hiszen az ADAC Formula 4 rookie bajnoki címet birtokolja.

Cars & Coffee Keszthelyi Viviennel és David Schumacherrel egy Audi TT RS-ben

Vivien bár már magának tudhatja a bajnoki címet, a szezon még nem ért véget számára, szombaton éjjel érkezett kedvese társaságában, majd a vasárnapi rendezvény vége előtt ismét külföldre utazott. A fiatal versenyző elmondása szerint mind az Ő mind David programja elég sűrű, de fontosnak tartják, hogy a versenyzés mellett a szabadidejükben is autók között mozogjanak.

„Mindig örülök a magyarországi meghívásoknak és igyekszem rajtuk részt venni. Szerencsére David is szabaddá tudta tenni magát, ezért közösen tudtuk élvezni a rendezvényt. A versenyzés az életem, így az hétköznapjaimban kulcsfontosságú szerepet kapnak az autók, amikért gyerekkorom óta rajongok. David is ugyanígy van ezzel, így az autók közt eltöltött idő számunkra igazi kikapcsolódás. A Cars & Coffee ragyogó ötlet, jó ennyi különböző autókülönlegességet egy helyen látni. Remélem, hogy hagyománnyá válik nálunk is.” – mondta Vivien a rendezvény után.

Cars & Coffee Keszthelyi Viviennel és David Schumacherrel

Az Etyeken kezdődő, majd a Hungaroringen befejeződő eseményen nem semmi járművek jelentek meg. A látogatók megcsodálhattak többek között egy Koenigsegg CCXS szörnyeteget, Lamborghini Aventador LP 750-4 Supervelocet, Porsche 911 GT2 RS - Weissach Packaget, vagy a Best of the Show díjat is elnyerő egyedi festésű Ferrari F12tdf-et.

A Hunagroringre való kiérkezés után Vivien egy új Audi TT RS-ben rótta a köröket először a résztvevőkkel, majd később párjával, Daviddel közösen. Vivien mesélt pár szót arról is, miképpen telnek számukra az ilyen rendezvények:

„Az ilyen eseményeken mindig megyünk együtt is pár kört. Egyszer én vezetek, máskor ő. Természetesen ilyenkor előkerülnek az apró technikai megoldások, amikre csak a versenypályán van lehetőség. Ez nem versengés, de igazi élvezetet visz a kapcsolatunkba, és egy-egy tökéletesen kivitelezett új mozdulatnak a szórakozáson kívül könnyen lehet, hogy egyszer a pályán is hasznát vehetjük.”

Te se hagyd ki legközelebb a Cars & Coffeet, hiszen egy nívós és jól szervezett esemény az autóőrülteknek.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Keszthelyi Vivien teszteli az Audi modelljét
2020. július 02.
A zalaegerszegi járműipari tesztpályán próbálta ki az Audi A3 Sportbacket és az Audi RSQ8-at.
A Quattro első 25 éve – Az ötlet
2017. február 15.
Az ötlet, az építők, a technika. Hogyan jutott el az Audi az Iltis-technológiától az RS4-ig?

További hírek