Álompáros a Cars & Coffeen

Frissítve:
2018-11-13, 11:15

Keszthelyi Vivien párjával, David Schumacherrel érkezett Budapestre

A Cars & Coffee mostanra világszintű autós rendezvény, melyen egy kellemes csésze kávé mellett csúcsautók teszik kellemesebbé a napot. A rendezvény 2013-ban Olaszországban indult el, Francesco Canta vezénylése alatt, és ötlete alapján. Mára már 40 ország 60 városában kerül megrendezésre minden évben.

Cars & Coffee Keszthelyi Viviennel és David Schumacherrel

Az exkluzív rendezvényen tömegesen jelennek meg az egzotikus autókülönlegességek, a szervezők pedig idén egy különleges vendéget is meginvitáltak a magyarországi eseményre. Keszthelyi Vivien, a 17 éves magyar virtuóz pilóta - aki fiatal kora ellenére már 3 felnőtt bajnoki címet tudhat magáénak - párjával, David Schumacherrel érkezett a rendezvényre.

Vivien karrierjét nem kell nagyon részletezzem, példanélküli pilóta, megbecsüli és alázattal járatja csúcsra a kezei közé kerülő autókat. A fiatal leányzó nem semmi teljesítményt tudhat maga mögött már most, hiszen az Audi Sport Seyffarth R8 LMS Cup túraautó bajnokságában rookie kategóriában győzedelmeskedett, emellett pedig ezüstérmes lett az abszolút tabellán. Kísérője, David sem lustálkodik, szintén gyönyörű eredményeket tudhat maga mögött, hiszen az ADAC Formula 4 rookie bajnoki címet birtokolja.

Cars & Coffee Keszthelyi Viviennel és David Schumacherrel egy Audi TT RS-ben

Vivien bár már magának tudhatja a bajnoki címet, a szezon még nem ért véget számára, szombaton éjjel érkezett kedvese társaságában, majd a vasárnapi rendezvény vége előtt ismét külföldre utazott. A fiatal versenyző elmondása szerint mind az Ő mind David programja elég sűrű, de fontosnak tartják, hogy a versenyzés mellett a szabadidejükben is autók között mozogjanak.

„Mindig örülök a magyarországi meghívásoknak és igyekszem rajtuk részt venni. Szerencsére David is szabaddá tudta tenni magát, ezért közösen tudtuk élvezni a rendezvényt. A versenyzés az életem, így az hétköznapjaimban kulcsfontosságú szerepet kapnak az autók, amikért gyerekkorom óta rajongok. David is ugyanígy van ezzel, így az autók közt eltöltött idő számunkra igazi kikapcsolódás. A Cars & Coffee ragyogó ötlet, jó ennyi különböző autókülönlegességet egy helyen látni. Remélem, hogy hagyománnyá válik nálunk is.” – mondta Vivien a rendezvény után.

Cars & Coffee Keszthelyi Viviennel és David Schumacherrel

Az Etyeken kezdődő, majd a Hungaroringen befejeződő eseményen nem semmi járművek jelentek meg. A látogatók megcsodálhattak többek között egy Koenigsegg CCXS szörnyeteget, Lamborghini Aventador LP 750-4 Supervelocet, Porsche 911 GT2 RS - Weissach Packaget, vagy a Best of the Show díjat is elnyerő egyedi festésű Ferrari F12tdf-et.

A Hunagroringre való kiérkezés után Vivien egy új Audi TT RS-ben rótta a köröket először a résztvevőkkel, majd később párjával, Daviddel közösen. Vivien mesélt pár szót arról is, miképpen telnek számukra az ilyen rendezvények:

„Az ilyen eseményeken mindig megyünk együtt is pár kört. Egyszer én vezetek, máskor ő. Természetesen ilyenkor előkerülnek az apró technikai megoldások, amikre csak a versenypályán van lehetőség. Ez nem versengés, de igazi élvezetet visz a kapcsolatunkba, és egy-egy tökéletesen kivitelezett új mozdulatnak a szórakozáson kívül könnyen lehet, hogy egyszer a pályán is hasznát vehetjük.”

Te se hagyd ki legközelebb a Cars & Coffeet, hiszen egy nívós és jól szervezett esemény az autóőrülteknek.

Forrás:

További autós hírek

Az utóbbi napok ködös időjárása nem kicsit nehezítette meg a közlekedést. Városon kívül még durvább volt a helyzet. Kaptunk ma…

Egy hét múlva, január 31-én érvényességüket vesztik a korábban vásárolt éves autópálya-matricák. Január 31-én 2,5 millió éves autópálya-matrica jár le,…

A Tamási és Szakály között történt balesetben súlyosan megsérült annak a teherautónak vezetője, aki a 65-ös főúton hajtott egy lakatlan…

Egy elegáns megfordulás tegnap délután a gyorsforgalmin. “Emberünk minden józan észre vonatkozó szabályt feledve, simán bekanyarodott a nem kicsi, jól…

Nagyon sok esetetről tudunk, ahol a lakók konkrétan megmondják: “Ne állj meg itt haver, mert kiszúrom a gumit, meg összekarcolom”…

Kapcsolódó írások

2018-as Suzuki Vitara elölről
2018. október 23.
Több jeles magyar képviselője is volt az autóiparnak világszerte az idők során, mára pedig számos nagyvállalat van jelen az ország különböző térségeiben.
1968 Audi 100 C1, baba kék, kupé, elölnézet, oldalnézet, balról, nyitott ajtó, nő áll ki belőle
2019. december 07.
Fennállása alatt az Auto Union számos nagyszerű autót mutatott be, melyek mind nagy hatással voltak a weimari köztársaság és az NSZK autóiparára. Ma ezek közül ötöt ismerhetsz meg
Heti autós képgyűjtemény
2017. február 09.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.
Autós képgyűjtemény 2.
2017. február 13.
Gyors válogatás az autós világból, vegyes témákban