Az autómentő platóján kezdett gumiégetésbe egy mercis

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-12-09, 13:53

Ha azt hitted, hogy nem mutatunk videót, akkor nagyot tévedtél.

Nagyon vagánynak érezte magát egy orosz mercis, aki az autómentő platóján kezdett gumiégetésbe. Az arcoskodásnak majdnem komoly baleset lett a vége, a mercisnek rá is fagyott a vigyor az arcára.

A gumiégetés egy darabig jó mókának tűnt, de aztán a Mercedes-AMG C 63 S-ben munkára bírt 4,0 literes ikerturbós V8-as motor gyorsan éreztette a hatását, a fekete színű autó szó szerint kitépte magát a hevederek szorításából, és majdnem lerepült a platóról.

Ez végül szerencsére nem történt meg, de a Mercedes egyik hátsó kereke és az első lökhárítója megsérült, utóbbi akkor, amikor az autó előrecsúszott. A kocsi tulaja egy pillanatra biztosan megrémült, de aztán valószínűleg túltette magát a dolgon.

Egyre több autós vállalkozik egyébként valamilyen meghökkentő, vagy inkább őrült dologra, sokan szeretnék kiélvezni azt a bizonyos 10 másodperces hírnevet. Csak közben arra nem gondolnak, hogy ezzel magukat és másokat is veszélybe sodorhatnak, a fentebb említett mercis is komoly balesetet okozhatott volna, ha... De nincs ha, most szerencséje volt, remélem azért, hogy a jövőben visszavesz egy picit az arcából.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Elon Musk áll a betört ablakú Tesla Cybertruck előtt
2019. november 25.
A bemutató előtti próbán minden simán ment.
Forgalmi dugó Amerikában
2019. december 03.
Most azért volt miért sajnálni a jenkiket.

További hírek