Egyszerre három modellt tuningolt az ABT

Közzétéve:
2019-09-24, 14:15

Az Audi A6, A7 és Q8 modelleket is kezelésbe vették.

A Volkswagen-konszern járműveire specializálódott ABT új csomagot készített, melyet az Audi nagyobb modelljeihez kínál. A négykarikás márka A6, A7 és Q8 modelljeiben teljesítő 3,0 literes TFSI motort dolgozták át egy kicsit, mellyel kisajtoltak belőle némi extra teljesítményt. Emellett pedig a futómű és az aerodinamikai elemek terén is kínálnak újdonságokat, a beltéri kiegészítőkről már nem is beszélve.

2019-es Audi Q8 ABT tuning elölről

Az alapesetben 340 lóerőt teljesítő hathengeres benzinmotor az ABT Power kit segítségével 408 lóerős lesz, míg a maximális forgatónyomaték 550 Nm-re emelkedik. A Level Control csomag a Q8 gyári légrugós felfüggesztéséhez kapcsolódik, mellyel tetszőlegesen állítható az SUV magassága. Természetesen toldatokat is lehet kérni a három modellhez, többek közt agresszív lökhárító és küszöbelemeket kínál az ABT. Többféle felni és beltéri kiegészítő képezi még a kínálat részét, melyek mind kiválaszthatóak az online konfigurátorban.

2019-es Audi A6 ABT tuning hátulról

Az ABT legutóbbi projektjei közt szerepelt az A1 Sportback 236 lóerősre húzása, valamint a Skoda Kodiaq RS dízelmotorjának 267 lóerős tuningja. Ami azonban még ennél is durvább, az a Golf GTI TCR-en végzett munkájuk, melynek köszönhetően 335 lóerőt tud az autó.

További érdekes hírekért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorának legújabb videóját!

Kapcsolódó írások

Audi Driving Experience  - Audi R8
2018. október 26.
Az Audi Driving Experience túráján a Balatonfelvidék legszebb helyeit járhattam be öt újdonsággal: hörgő V10 és öthengeres győri rém, kulturált utazás az új X6 riválissal és az A6, A7 modellekkel.
Audi SQ8 elölről
2019. június 24.
Az autó 0-100-as gyorsulása sem ad okot a szégyenkezésre.

További hírek