Egy Angliában élő férfi a feleségével együtt arra kelt, hogy a házuk előtt parkoló autójukat teljesen lecsupaszította egy tolvajbanda. A vandalizmusnak egy Mercedes-Benz C-osztály kupé esett áldozatul.

Lecsupaszított Mercedes

A biztonsági céget vezető Paul Hamptont a szomszédja ébresztette azzal, hogy azonnal vessen egy pillantást a házuk előtt álló Mercijükre. Hampton teljesen megdöbbent, amikor meglátta, hogy mit tettek a 2018-as évjáratú autóval.

Lecsupaszított Mercedes

A tolvajok amennyire csak tudták, „levetkőztették” a Mercedest, elcsaklizták az ajtókat, a motorháztetőt, a csomagtartót, a kerekeket, az első üléseket és még néhány cukorkát is magukkal vittek. Az első lökhárítót és a fényszórókat csak részben távolították el, ami arra utal, hogy a jármű lecsupaszítása közben megzavarták őket, és jobbnak látták, ha félbehagynak az autó szétkapásával és inkább elmenekültek.

Lecsupaszított Mercedes

Hampton elmondása szerint a tolvajok profin és összehangoltan dolgoztak, ujjlenyomatokat sem hagytak maguk után. A megkárosított tulajdonos arra tippelt, hogy egyszerre 5-6 ember dolgozott a téglákra felpakolt Mercedes szétszedésén.