2023. február 01. | 08:37

Arra a kis időre a villamos ülőhelyei sem kényelmetlenek, de egy férfi mégis inkább a saját útját járta.

Kishazánkban zajlik az élet és bár kissé megkésve, hozzánk is betört a TikTok. A világ egyik legfelkapottabb platformjaként rengeteg embert vett már rá az önfeledt hülyeségre és valami hasonló lehet jelen a mostani videó hátterében is.

Aztán lehet egy elvesztett fogadás vagy régen megvalósulásra váró gyerekkori álom, hogy kissé kényelmesebbé tegye a villamoson eltöltött utakat. Hasonló ez, amikor reggelente a 3-as helyi járaton nyomorogtam az iskolába menet és sosem volt ülőhely.

Egészen addig nem volt, amíg nem vittem magammal kempingszéket, onnantól ott ültem le, ahol csak akartam. Különösen örültek nekem az utasok, de ahogy akkor engem sem, láthatóan itt a kreatív férfit sem zavarják.

Ő ugyanis továbbvitte a kempingszékes vonalat és inkább egy függőágyat kötött fel a 4-es, 6-os budapesti villamos kapaszkodóira. Igazán optimista becslés, hogy ilyen terhelési forma mellett elbírják majd őt ezek a kapaszkodók, bár a videó alapján nem érzi magát veszélyben.

Kényelmesen lengedezik az éjszakában a villamoson és látszólag az utasokat sem zavarja feltétlenül a látvány. Bár az is igaz, hogy nem csúcsidőben zárja el az utat a villamos két ajtaja között.

Ennek köszönhetően talán kevesebben is fogják kisollóval szabotálni, inkább csak megmosolyogják. Otthagyják, lefotózzák, esetleg felveszik telefonnal, a férfi meg csak élvezi a kényelmet és lengedezést.

Bár a TikTokot lehet használni egészen értelmes rövid videók készítésére is, többnyire csak a degeneráltság zajlik igénytelen formában, amivel önmagában nem is lenne baj, ahogy ennél a villamosos esetnél is ártalmatlan a dolog. Viszont néha veszélyes hülyeségek terjednek rajta, ami miatt kárt tehetünk autónkban, vagy lezárnak miatta egy látványosságot.

Pexels