2018. október 4-én ismerős arcok lepték el a Naphegy Éttermet a kora délutáni órákban. Tehetséges sportolók és kedvelt közéleti személyiségek érkeztek az impozáns helyszínre, hogy bemutassák a nagyközönségnek a HELL ENERGY legújabb termékét, és hogy felhívják a figyelmet a mozgás fontosságára.

„Majd holnap elmegyek futni! Holnap előveszem a biciklit! Holnaptól eljárok edzeni! – ugye ismerősen csengenek ezek a mondatok? Habár szerencsére kezd megváltozni az emberek életstílusa Magyarországon, sokszor pont a rendszeres testmozgás bevezetése az, amelyre nehezen vesszük rá magunkat, pedig ez elengedhetetlen a változáshoz. Ráadásul a rendszeres testmozgás, ami stresszcsökkentő hatással bír, javítja az életminőséget és pozitív hatással van a közérzetre is.” – ezekkel a szavakkal kezdte a sajtótájékoztatót Tóth Eszter Anna, a HELL PR igazgatója.

A csütörtöki tájékoztatón bemutatkoztak a márka új arcai is – Kucsera Gábor, Szabó András ’Csuti’ és Rubint Rella is elmondták, hogyan tudják beépíteni a rendszeres testedzést a mindennapjaikba az üzleti élet, a munka, a család és az iskola mellett.

„Szerettünk volna a termék mellé olyan arcokat állítani, akik hitelesek és tudnak azonosulni a branddel. Ez nagyon fontos kritérium volt számunkra, mert hiszünk abban, hogy csak így lehet sikeres egy együttműködés.” – mondta Pantl Péter, a cég marketingigazgatója.

A rendezvényen találkoztam a HELL többi influencerével is Oczella Eszterrel, Kocsis Alexandrával és GoodLike-kal. A HELL Racing Team nagyjaival, Szőnyi Ferenccel és Kunkli Tivadarral a motivációikról beszélgettünk, na meg arról, hogy soha nem késő belevágni. Az ifjabb HRT tagok, Tassi Attila, Koncz Attila és Hegedűs László ’Hege’, pedig csak megerősíteni tudták a rendszeresség és a kitartás jelentőségét ezen a területen.

A sajtótájékoztatón mikrofon végre kaptam Tassi Attilát, a Hell Energy Racing with KCMG pilótáját, aki elmondta, hogy izgatottan várja a TCR Europe barcelonai szezonzáróját. Jelenleg a 4. helyen áll az összetettben 9 ponttal lemaradva Dušan Borković mögött. Még az abszolút értékelés második helye is elérhető, azonban az első lépés egy stabil szerepléssel megszerezni a harmadik pozíciót, ha az már megvan akkor értelemszerűen minél feljebb annál jobb.

"A 2018-as idénynek azzal a céllal vágtam neki, hogy mindegyik hétvégén legalább egy dobogós helyezést kell szereznem, és úgy érzem, hogy ez sikerülhetett volna, ha nincsenek a technikai hibák." - nyilatkozta Tassi Attila, majd hozzátette:

"Remélem a szezon utolsó helyszínén minden rendben lesz, nem úgy, mint az évad első felében, ahol rajtam kívül álló okok miatt nem tudtam a maximumot nyújtani. Paul Ricardon megbetegedtem, így 40 fokos lázzal ültem az autóban egész hétvégén. A francia hétvégét majdnem lekéstem, mert törölték két járatunkat is, így épp, hogy odaértem a második szabadedzésre, emiatt 30 perccel kevesebbet tudtam menni a pályán, ami egy ilyen hosszú nyomvonalnál sokat számít. A Hungaroringen megint csak két nagyon erős dobogót dobtam el. Azóta szerencsére nem történt ilyen, a csapattal minden tőlünk telhetőt megteszünk. Az utóbbi két helyszínen nagyon jól éreztem magam az autóban, és remélem, hogy ez a jó széria folytatódni fog Spanyolországban is."