A koronavírus-járvány következtében kevesebben utaznak repülővel, és sokkal többen döntenek autós, lakóautós vagy lakókocsis kirándulás mellett. A Concorde lakóautója egészen biztosan új szintre emeli az élményt.

A Mercedes Atego alapján készült luxus lakóautó legérdekesebb kiegészítője egyértelműen a beépített garázs. A Liner 990 GI egy Smart ForTwo szállítására képes, a nagyobb méretű 1090 GI hátsó részébe akár egy Mini Cooper vagy egy Fiat 500 is belefér. Ha ez nem lenne elég érdekes, a lakóautó légrugókkal felszerelve, ennek köszönhetően gyerekjáték a kisautók be-és kipakolása.

Concorde lakóautó

A lakójármű belső tere egyszerre kényelmes és fényűző. Az ajtón belépve egy L-alakú ülőgarnitúra fogadja a felhasználót, a konyhabútor is rendkívül stílusos. A konyhában található egy gáztűzhely, rozsdamentes acélból készült mosogató, valamint egy hűtőszekrény fagyasztóval. A háztartási eszközök közül a kávéfőző és a mikrohullámú sütő alapfelszereltség, opcionálisan akár mosogatógépet is lehet igényelni.

A luxusjármű egy hatalmas franciaággyal, valamint ultramodern zuhanykabinnal felszerelt fürdőszobával büszkélkedhet. A vásárlók természetesen számos kiegészítő közül választhatnak, és saját ízlésükre szabhatják a lakóautót.

Concorde lakóautó beltere

Ami a műszaki mutatókat illeti, az autó 295 lóerős teljesítményéért egy 7,7 literes, hathengeres dízelmotor felel. A lakóautó méretéből adódóan nem képes rakétasebességre, bizonyos országokban különleges jogosítvány is szükséges egy ilyen jármű vezetéséhez.

A luxus lakóautó ára egy drága villáéval vetekedik, az alapmodell ugyanis körülbelül 120 millió forintba kerül.