Mindenesetre érdekes koncepció lenne ez a mobil

Közzétéve:
2019-06-25, 13:51

Elon Musk az utóbbi időben sok őrült dolgot vitt végbe, legutóbb pedig bejelentette, hogy érkezik a Tesla Pickup.

Az elektromos Pickupról sajnos csak néhány koncepció rajz látott napvilágot, azonban belső értékei és ára is figyelemre méltó. Két elektromotor dolgozik majd az összkerekes modellben, továbbá dinamikus felfüggesztést fognak alkalmazni ebben az esetben, ami 13 tonnás vontatási kapacitással kecsegtet.

Most az internetet böngészve ráleltem egy koncepcióra, amely még valósággá is válhat. A Samsung is beállhat azon gyártók sorába, akik speciális autós kiadással rukkoltak elő. Korábban a Huawei a Porschéval állt össze, az Oppo a Lamborghinivel, a OnePlus pedig olyan McLaren szériás telefont hozott, hogy mellé ültem a széknek.

A Samsung számára eddig ismeretlen terep az autós vonal, most azonban az a hír terjed, hogy a gyártó az augusztusban érkező Note 10-ből készítene a Teslával közösen egy különleges változatot.

Egyelőre csak egy koncepció jelent meg a Tesla-Note 10 hátlapjáról, amely csiszolt fém hátsó panelről és piros díszítésről árulkodik. Ezt egyébként egy Arun Maini nevű angol tech youtuber tette közzé közösségi oldalain a múlt héten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Samsung Galaxy Galaxy Note 10 Pro - Tesla Edition concept. What dya think @teslamotors ? #Samsungnote10 #galaxynote10 #tesla

Arun Maini (@mrwhosetheboss) által megosztott bejegyzés,

A két gyártónak korábban voltak már közös projektjeik, ennek fényében nem tartom elképzelhetetlennek, hogy valósággá válik a koncepció.

Mennyire menő lenne, ha Tesla - Note 10-edről hívnád mondjuk a Model 3-at, hogy guruljon eléd?

Ha mobiltelefont nem is, Tesla Model 3-at tudsz rendelni a Magyar Autókereskedőház Zrt.-től.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Tesla Model 3
2019. május 22.
Még időpontot is foglal neked a szerelőnél a Tesla legújabb kiegészítője
Az elektromos autók történetének 4 fő mérföldköve
2016. november 18.
Manapság egyre felkapottabb téma az elektromos autóké, úton-útfélen találkozunk velük, legutóbb másfél milliós állami támogatást hirdetett meg új elektromos autók vásárlására a magyar kormány

További hírek