Számos hajtásláncot kínálhat 2021-ben a Renault Kadjar

Közzétéve:
2020-05-04, 12:14

A második generáció benzines, dízel, hibrid és plug-in hibrid megoldásokkal jöhet.

2015-ös bemutatkozása és tavalyi ráncfelvarrása óta a Kadjar Európa egyik legkedveltebb szabadidő-autói közé küzdötte fel magát. Az új Renault Clio és Captur bemutatása után a Kadjar is finom, de mégis karakán stílusával hódítana, Laurens van den Acker fődizájner forradalma tovább gyűrűzik.

Renault Kadjar 2021

A Renault-Nissan-Mitsubishi kooperáció miatt nem meglepő, hogy a Kadjar ugyanarra a moduláris CMF-C platformra épül, mint a Nissan Qashqai és a Mitsubishi Outlander, amelyek szintén 2021-ben újulhatnak meg.

A Qashqaihoz hasonlóan lágy-hibrid és plug-in hibrid hajtáslánc is kérhető lesz a Kadjarhoz, nem valószínű, hogy a dízelt elengedik, hiszen még mindig a legjobb választás azoknak, akik rengeteget utaznak, többnyire autópályán. A Captur-E-Tech-ből kiindulva egy 1.6 literes benzinmotorra és egy elektromotorra lehet számítani, amit egy 9.8 kWh-s akkucsomag tart életben, nagyjából 160 lóerős összteljesítményre számíthatunk. De lehet, hogy a Qashqai megoldását használja majd, vagy akár a Mitsubishi-féle plug-in hibrid technikát, amit már volt szerencsénk tesztelni.

Nissan Qashqai 2021

Az új Renault Kadjar 2021 második felében mutatkozhat be, az előrendelések viszont az év elején megkezdődhetnek.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Toyota Aygo kiadások
2020. január 06.
Persze SUV-re ne nagyon számíts ennyiért, a Dacia és a Lada kínál egyedüli opciót.
Vetkőző francia szépség 1,5 millióért
2017. november 06.
A kabriózás egy életérzés. Hétvégi autónak képzeled el, amivel csak akkor mennek egy kört, ha jó idő van. Azonban létezik olyan is, amit bármikor használhatsz, ráadásul egész kedvező áron.

További hírek