TOP 5 autós játék 2019-ben

Közzétéve:
2019-01-04, 16:13

Következzen 2019 legjobban várt 5 autós játéka! PC, Xbox, Nintendo és Play Station barátok egyaránt örülhetnek!

Függetlenül attól, hogy mi történik a szobán kívüli világban, 2018 vitathatatlanul egy örömteli év volt az virtuális autóversenyek szerelmeseinek. 2018-ban élvezhetted többek között a Forza Horizon 4, Gran Turismo Sport, Mario Kart 8 Deluxe, Dirt Rally, Forza Motorsport 7 nyújtotta élményeket. 2019-ben kiderül az is, hogy a Trónok Harcában ki kerül ki győztesen, de most nem a sorozatok érdekelnek minket, hanem azok a játékok, amikre idén a spórolt pénzedet fogod elkölteni!

Dirt Rally 2.0

A rali őrültek továbbra is örvendhetnek, hiszen a Dirt Rally 2.0 februárban érkezik Xbox One-ra, PS4-re és PC-re egyaránt. Annak ellenére, hogy technikailag ez a Dirt 7, a játék neve a franchise két legnépszerűbb elődjéből adódott össze: a klasszikus PS1 Colin McRae Rally 2.0-ból és a Dirt Rally-ból. A játék valószínűleg finomabb kezelhetőséget biztosít a lenyűgöző látvány és a még jobban kidolgozott pályák mellett (Argentína, Lengyelország, Ausztrália). A maradéktalan játékélmény érdekében a Codemasters olyan pilótákkal dolgozott együtt, mint Jon Armstrong vagy Ryan Champion.

Dirt Rally 2.0 – Audi Quattro

Assetto Corsa Competizione

Ha elvetemült fanatikus vagy, akkor ismerned kell az Kunos Simulazioni fejleszőitől érkező Assetto Corsa Competizione-t, mely a 2014-es Asseto Corsa utódja. A PC-re hangolt játék az egyre népszerűbb GT3 szériára fókuszál, tartalmazva a Blancpain GT autóit és versenypályáit - csak hogy néhány modellt említsek: Bentley Continental, Honda NSX, Audi R8, BMW M6, Ferrari 488, Lexus RC F, Porsche 911, McLaren 650S, Lamborghini Huracan stb. A játék az év közepe után kerül forgalomba, de addig is a Steam-en keresztül játszhatsz az „Early Access” verzióval!

Assetto Cors Competizione – Ferrari 488, Audi R8

Drift 19

Drift rajongók örvendjetek! PC-re érkezik a Drift 19, a sportág egyik legélethűbb játéka. Természetesen tuningolható járműveket kapsz, amikkel nemzetközi driftversenyeken csapathatsz dollármilliókat költve el a hátsó gumik pótlására. A játék megjelenésének időpontja még nincs kitűzve, egyelőre csak egy „hamarosannal” kell beérned, de az már biztos, hogy 2019-ben be fog futni.

Drift 19 – Toyota corolla ae86 trueno

GRID Autosport Switch

Sokan imádjuk a Nintendo hordozható konzoljait, főleg, ha rögtönzött Mario Kart bajnokságot rendezhetsz barátaiddal. A GRID Autosport Nintendo Switchre érkezik 2019-ben finomabb kezelhetőséggel, oké, a játék igazából 4 éves, de zavart ez valaha valakit is mikor Nintendón játszott?

GRID Autosport Nintendo Switch

Crash Team Racing Nitro Fueled

Emlékszem még mikor kisgyerekként Play Station 1-en játszottunk a Crash Team Racinggel, valahol 1996 és 1997 környékén. Megunhatatlan volt, és erre most itt a Crash Team Racing Nitro Fueled Xbox One-ra és PS4-re. 2019 júniusában érkezik a jól megszokott metodikával, de jóval élvezhetőbb grafikával és kidolgozással, további pályákra számíthatsz, illetve online multiplayer módra.

Crash Team Racing 2019

Forrás: