Továbbra is biztos pozícióban a Pappas Auto

Közzétéve:
2019-04-03, 13:59

A Pappas Auto megerősítette pozícióját hazánk vezető autókereskedelmi vállalatainak sorában – derült ki szokásos évértékelőjükön

2019. áprilisának első hetében tartotta a Pappas Auto szokásos sajtótájékoztatóját, ahol az elmúlt év eredményeiről, történéseiről számoltak be. Természetesen a frissen kínálatba kerülő modellek armadáját is megcsodálhattam a helyszínen, ezeket a cikk végén egy galériában te is megnézheted, de először jöjjenek a kötelező adatok!

Pappas Auto 2019

2019-től Pais József mellett Benedikt Margreiter látja el a Pappas Auto Magyarország Kft. ügyvezetői igazgatói pozícióját. Az új igazgató Reinhardt Leutgebtől vette át az ügyvezetői feladatokat, aki 14 év után hagyta el a magyar részleget, hogy figyelmét a Pappas Holdingban betöltött márkaigazgatói tevékenységére fordítsa.

Mercedes-Benz CLA

A Pappas Auto személy- és haszongépjárművek terén összesen 8226 új és használt autót értékesített 2018-ben, ezzel a vállalat forgalma közel 7%-kal nőtt az előző évhez képest. A legnagyobb bővülést a személyautó-üzletág érte el, melyben a Mercedes-Benz 24%-os növekedést realizált, de a Jeep és az Alfa Romeo is jól teljesített.

Mercedes-Benz GLE

A 2018-as évben nyílt meg a Pappas Auto 5. haszongépjármű szervize Székesfehérváron, új Kia szalont nyitott a vállalat Szegeden és egy exkluzív tárgyalóteremmel, átadóval bővült a Pappas Auto Kárpát utcai telephelye. 2018 szeptemberében megújított szakképzési programot indítottak, melynek célja, hogy megoldást nyújtsanak a szervizekben tapasztalható munkaerőhiányra.

Jeep Renegade

Na, de milyen modellújdonságok jelennek meg 2019-ben a termékpalettán? A Mercedes háza táján az új B-osztály, GLE, CLA, CLA Shooting Brake és A-osztály Sedan érkezik. Az év második felében a teljesen elektromos EQC modellel, a Mercedes-AMG A 35-tel, GLE 53-mal és a négyajtós AMG-GT 53-mal is találkozhatsz. A transzporter és haszongépjármű részleg sem maradhat frissítés nélkül: érkeznek a V-osztály, Actris és Arocs modellek.

Mercedes-AMG GT 4 Door Coupé

Az olaszoknál lehet számítani a Jeep Renegade és Compass Plug-in Hybrid változataira és a platós Jeep Wrangler Gladiatorra. A Genfi Autószalonon bemutatott Alfa Romeo Tonale és a Fiat Centoventi is adhat okot az újdonságok érkezésére.

Kia ProCeed

A Kiánál 2019-ben mutatkozhat be az új Kia Niro EV, az új Ceed CUD, ami valamiféle crossoveres Ceedet takar és természetesen érkezik a szalonokba a mutatós Kia ProCeed is.

Kapcsolódó írások

Alfa Romeo 159 szedán
2018. október 29.
Karl-Heinz Kalbfell rendet rakott? Aligha!
2019. május 25.
1963-ban a Mercedes bemutatta a valaha volt legelitebb limuzinját, a W100-ast. A luxus csillagból kevesebb, mint 2800 készült, főbb vásárlói hírességek és diktátorok voltak
Így sikerült a Pappas Auto 2017-es éve! GALÉRIA!
2018. március 26.
A Pappas Auto a magyarországi gépjármű kereskedelem egyik meghatározóbb alakja. 2017-ben sok fronton megújultak: strukturális változások mentek végbe, új márkákkal bővült a paletta és számos beruházást hajtottak végre.
RM Sotheby’s 1936 Fiat 500 Topolino, Fiat 500 kabrió, Simca 5, meggyvörös fekete, elölnézet, balról
2019. március 08.
A Fiat 500 reneszánsza alig pár éve indult útjára, de sokan nem tudják, hogy a sikertörténet bőven az ikonná érett faros Nuova Cinquecento előtt kezdődött. Bemutatom Neked az 1936-os modellt, az első Fiat 500-t, becenevén csak „Fiat Topolinot”