2020. december 20. | 07:01

Akkor még az E10 és a károsanyag-kibocsátás miatt aggódtunk leginkább. Régi szép idők...

Következzen a 10 legnépszerűbb cikk 2020 januárjából!

E10-es benzin: magyar weboldal nyújt segítő kezet az autósoknak

2020. január 1-jétől bevezetésre került az E10 üzemanyag. Ennek apropóján készült egy magyar weboldal, ahol ingyen leellenőrizhették az autósok, hogy az új 95-ös benzinnel kompatibilis-e járművük. Az ezt bemutató cikkünktől kis híján ledobta a láncot a szerverünk.

A Magyar Autóklub is adott ki figyelmeztetést az E10-es benzinre vonatkozóan

Az év első hónapja az E10 jegyében telt, a Magyar Autóklub figyelmeztetését több mint 125 ezer látogatónk olvasta el.

A Mercedes-Benz ismét megalázta prémiummárkás vetélytársait

A Mercedes, BMW és Audi eladási statiszitkáját elemző cikk hatalmas komment-csatát váltott ki a Facebookon. A stuttgartiak zsinórban negyedszer nyerték el A Világ Legnépszerűbb Luxus-autó márkája címet.

Már 1,6 millióért vehetsz kínai Lamborghini replikát

Kínában professzionális szinten másolják a szupersportautókat, ez alól a Lamborghini sem kivétel. A villanyos hajtású kínai Lambo-klónok felől több olvasónk is hevesen érdeklődött, hol lehet kapni őket.

Az elmúlt 20 év legrosszabb faceliftjei

Félresikerült ráncfelvarrások az autóipar utóbbi két évtizedéből, a listán a megosztó Fiat Multipla is helyet kapott.

Hamarosan kifogyunk a rendszámokból. Mi lesz azután?

Az év elején már látszott, hogy rettenetesen hamar ki fognak pörögni a három betű, három szám elosztású rendszámok. Azóta csak közelebb kerültünk ahhoz, hogy elfogyjanak, s hogy akkor mi lesz, arra azóta sem derült fény...

Top13 legveszélyesebb dolog, amiket vezetés közben csinálhatsz

Világítás nélküli közlekedés külterületen, láb a műszerfalon, büntetőfékezés. Januárban ezek voltak a "slágerek", a büntetőfékezéses esetek azóta sajnos csak szaporodtak.

Durván rácuppantak a drága üzemanyagokra a magyarok

Az E10-es benzin bevezetését követően sokan álltak át a prémium üzemanyagok tankolására, igaz, sokan kényszerből. A Magyar Ásványolaj Szövetség részleteiben elemezte a kialakult trendeket.

Hamarosan két dízelt konkrétan kitilthatnak Európából

Új év, régi sláger: aggodalom a károsanyag-kibocsátás miatt. Akkor még nem sejtettük, hogy ez lesz a legkisebb bajunk 2020-ban...

2020 legjobban várt 20 autója

A Golf GTI-n át a Tesla Cybertruckig sok izgalmas járművet vártunk 2020-ban. A Cybertruckot továbbra is várjuk, hiszen még mindig nincs meg a végleges forma. Talán majd 2021-ben.