7 legjobb cikk az évből – II. negyedév

Közzétéve:
2018-12-29, 13:18

A 4 részes cikksorozat 2. részét olvashatod, mik voltak a legjobban pörgő cikkek 2018-ban

Tegnap láthattátok, hogy januártól március végéig melyik volt az a 7 cikk, ami a leginkább érdekelt benneteket. Most itt vannak azok, amik a tavaszi időszakban érdekeltek a legjobban titeket:

  1. Miért jó a boxermotor?

boxermotor

Kis kitekintés a boxermotorokra, hogyan épülnek fel, hogy működnek, mióta alkalmazzák őket. És ami a legfontosabb: miért is előnyös a használatuk az autóiparban!

  1. Megszületett a döntés: dugódíjat vetnek ki a budapesti dízelekre

Volt egy ötlet itt a szerkesztőségben, hogy megviccelünk benneteket beugratós cikkekkel. Hát a dugódíjas jócskán kiverte a biztosítékot sokatoknál, úgyhogy célt értünk vele! Sokan sajnos nem jutottak el az aljáig és a dátumot se nézték meg, hogy április elsején lett írva a cikk, de jókat derültünk a reakciókon!

  1. Jamie Foxx egy futurisztikus tankkal jelent meg Malibuban

A sztárok sokszor járnak egzotikus, egyedi autókkal. Ebben a cikkben a Djangót is játszó színész, Jamie Foxx brutális autójáról olvashatsz.

  1. Ezek a világ legszebb autói. Belülről.

Lexus beltér

Ez a cikk egy összeállítás, mely autók belsejét tartják a legszebbnek a WardsAuto magazinnál. Minden évben összeállítanak egy 10-es listát, a kérdés már csak az, hogy mennyire értesz egyet ezzel a listával.

  1. Mi történt a Halálos iramban című akciófilm sorozat egy-két legendás autójával?

A Halálos iramban óriási közönséget vonz még a mai napig is, nem csoda, hogy folyamatosan készülnek a folytatások akár olyan színészek bevonásával is, mint A Szikla. Ebben a cikkben arról olvashatsz, hogy mi történt azzal a Toyota Suprával, amit még Paul Walker vezetett a forgatásokon, vagy a Dodge Chargerrel, ami Vin Diesel alatt tette a dolgát.

  1. 15 őrült és méregdrága extra az autódhoz

Van az úgy, hogy hiába vettél méregdrága autót, még mindig nem tartod elég különlegesnek. Ezért tovább extrázod, hogy teljesen egyedi legyen, olyan, ami az ízlésedet tükrözi. Már ha megengedheted magadnak. Ebben a cikkben 15 méregdrága extráról találhatsz tippet, ha épp nem tudnád mire elverni a lottóötös-nyereményedet!

  1. Van különbség a hazai és a külföldi üzemanyagok között?

különbség a külföldi és magyar üzemanyagok között

Ebben a cikkben arra a kérdésre kereste a választ az író, vajon tényleg jobb az üzemanyag külföldön, mint Magyarországon? Nagy vihart kavart a kommentelők között, volt aki egyetértett a cikkel, mások nagyon nem. Neked mi a véleményed róla?

Ezek voltak a II. negyedév legolvasottabb cikkei, holnap érkeznek a III. negyedév legérdekesebb cikkei!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

1964 Volkswagen Typ 147 Fridolin, sárga postás kocsi, elölnézet, oldalnézet, balról döntve
2019. november 09.
A német posta és a Volkswagen közös munkájával 1964-ben megszületett a valaha volt legszeretnivalóbb postás autó, a Typ 147 „Fridolin”
Budapesti dugó
2019. április 16.
A Budapesti Mobilitási Terv sok egyéb projekt mellett mindhárom verziója számol azzal, hogy bevezetésre fog kerülni a dugódíj a fővárosban

További hírek