Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
szerda - 2023. december 06.
-0.5 °C
havazás
alapjarat.hu logo
95 579 Ft
100 635 Ft
D 607 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Átutazta a világot, hogy vegyen egy Ferrarit, de az kigyulladt a tesztúton - VIDEÓ

2022. szeptember 23. | 11:43

Igazán szomorú Tarek Salah története, aki Calforniától egészen a franciaországi Marseilles-ig utazott, hogy vegyen egy gyönyörű Ferrarit, de nem jött össze az üzlet.

Régóta álmai autója volt az F355-ös Ferrari Tarek Salah-nak, amit még csak nem is vezethetett a baleset előtt. Csupán a jobbegyen ülve élvezhette az autó hangját, majd tehetetlenül az úton állt, amíg az olasz sportautó lassan leég.

Maximalista lehet Tarek, mert a fél világot átutazta, hogy megvegye a különleges autót. Örült a talált autónak, mert egy rendezett garázsban tartotta egy fanatikus tulaj, aki tényleg fantasztikus állapotban őrizte meg. Nem gondolta, hogy bármi gond lenne az autóval, de bármilyen autót veszünk, fontos az átvizsgálás.

El is indultak egy szakműhelybe, egyelőre még a tulaj vezetett, ő pedig a jobbegyről élvezte a 3,5 literes, 375 lóerős, szívó V8-as motor hangját. Amikor felhajtottak az autópályára, benzinszagot érzett, de nem gyanakodott, azt hitte, hogy az autó túldúsít esetleg, majd nem sokkal később egy autós szólt nekik, hogy füstöl a motortér. Amint lehetett félreálltak, és a füstből hamar lángok lettek, de nem tudtak mit tenni. Valószínűleg szivárgó üzemanyag lobbant be a motortérben, így csak tehetetlenül várták a tűzoltókat és nézték, ahogy egy álom porrá ég.

A '94-es évjáratú autó menthetetlenre égett, erről a videó végén vannak szomorú képek. Az egyetlen pozitív része az esetnek, hogy senki sem sérült meg az autótűzben.

Kerülje el a vadgázolást! – A Vionn okos vadriasztó egymillió forintig garanciát vállal Vadgázolás esetén jár-e a kártérítés?

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!