Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
kedd - 2023. december 05.
-0.5 °C
borús égbolt
alapjarat.hu logo
95 579 Ft
100 635 Ft
D 607 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Ennél egy sajtburgert, de Bugattid van? A feladat nem is olyan egyszerű, mint gondolnád!

2022. március 06. | 02:40

Az alábbi kísérletből jól látható, hogy a Bugatti Chiron rendkívüli szélessége és alacsony pozíciója miatt nehézkesen lehet vele ételt rendelni a McDrive-ban.

Mat Watson youtuber egy nem mindennapi kihívásra vállalkozott. A karizmatikus tartalomkészítő egy Bugatti Chiron volánja mögött próbálkozott ételhez jutni a McDonald’s egy franciaországi autós kiszolgálóegységében. Ez egy átlagos járművel egészen hétköznapi feladatnak tűnik, ám a Chiron 2,1 méteres szélessége, valamint rendkívül alacsony hasmagassága miatt nehézségekbe lehet ütközni.

Ami máskor másodpercekben mérhető művelet, az a Chiron Super Sporttal idegőrlően hosszú percekig tart. Az autó szélessége mellett a hatalmas kerekek sem segítenek az ügyön, ugyanis a Bugatti szóban forgó modellje elől 285/30 R20-as, hátul pedig 355/25 R21-es abroncsokkal büszkélkedhet. Az alacsony fekvése miatt a sofőr túl távol került a rendelést felvevő mikrofontól, ezért ki kellett nyitnia az ajtót, hogy közelebb kerüljön. Szerencsére a festés nem sérült, végül a rendelést is sikerült leadni, ám Mat egy kicsit beütötte a fejét, amikor visszahajolt a kocsiba.

Az első akadályt leküzdötte, ám még el kellett jutni ahhoz az ablakhoz is, ahol át tudta venni az ételt. Mat elképesztően fontolva haladt, miközben egy ember az autó előtt irányította. Egy bizonyos ponton azonban túl szűk volt a hely a beforduláshoz, így tolatni kényszerült. Némi korrigálást követően aztán hősünk megérkezett a következő ablakhoz, ahol a fizetés is nehézségekbe ütközött, majd közölték vele, hogy hajtson tovább, mert ott kapja meg a kis adag sültkrumpliját.

Amikor ez is megtörtént, már csak el kellett hagynia a McDrive területét, és indulhatott a száguldás, amire a Bugatti Chiront igazából teremtették.

A gázpedállal azonban érdemes óvatosan bánni, ha nem akar valaki úgy járni, mint az a milliárdos, aki 417 km/h-s sebességgel repesztett a német autópályán.

Legendás riválisok – BMW M5 (E60) vs Mercedes E63 AMG Rohad/nem rohad? Ez itt a kérdés: a választ pedig a Mazda adja

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!