Félelmetes videó: Amerikában alakot öltött az autósok rémálma

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-12-03, 10:59

Most azért volt miért sajnálni a jenkiket.

A CBS Los Angeles YouTube-csatornájára felkerült egy videó, amelynek középpontjában a 405-ös államközi autópálya állt. A kétszer hatsávos út csontra bedugult Hálaadáskor, hosszú kilométereken keresztül egy helyben álldogáltak az autók.

A Hálaadás az amerikaiak szemében az egyik legszentebb ünnep, ilyenkor mindenki siet haza a családtagjaihoz, barátaihoz. 2019 novemberében az időjárás nem kicsit megkavarta a dolgokat, ugyanis a meteorológusok elmondták, hogy aki nem siet, az belefuthat egy komolyabb viharba Los Angelesben és a város környékén.

A felhívás miatt mindenki autóba pattant többedmagával, amilyen gyorsan csak tudott, ezért aztán kialakult egy orbitális gigadugó a 405-ös autópályán.Az embereket nyilván az agyvérzés kerülgette, miközben a kocsikban gubbasztottak arra várva, hogy végre valahára előrébb jussanak.

Magyarországon is szoktak ám lenni nagy dugók, erről sokat tudnak mesélni azok, akik nyáron gyakran járatják meg a vasukat az M7-es autópályán. Nem véletlenül merült fel az ötlet, hogy a legforróbb hónapokban megnyithatnák a leállósávot az autósok előtt a hétvégi napokon. Amúgy a budapesti autósok idegrendszere is sokszor próbára van téve, főleg akkor, ha mondjuk a fél várost lezárják, vagy nekiállnak a 4-6-os villamos felújításának.

Motor1

YouTube

Kapcsolódó írások

Nyugati tér
2020. július 30.
Ideiglenes parkolási tilalom lép életbe a Nyugati térnél.
Elon Musk áll a betört ablakú Tesla Cybertruck előtt
2019. november 25.
A bemutató előtti próbán minden simán ment.

További hírek