Lamborghini Urusszal ugratott egy Aventador felett egy youtuber – videó

Közzétéve:
2021-04-08, 21:58

Nem mindennapi jelenet, amikor egy közel 100 millió forintos értékű jármű repül egy másik, hasonlóan méregdrága kocsi felett.

A Street Speed 717 YouTube-csatornára néhány hónappal ezelőtt felkerült egy videó, melyben az oldal szerkesztője egy Ram TRX szuper pickuppal ugratott át egy patak felett. A felvétel azóta már majdnem 2 millió megtekintésnél jár. Michael Hyssong legújabb őrült kísérletében arra vállalkozott, hogy a közel 100 millió forintos értékű Lamborghini Urusszal átugrat egy hasonlóan méregdrága Lamborghini Aventador felett.

A történeti hűség kedvéért hozzáteszem, hogy V12-es motorral felszerelt Aventador a youtuber személyes gyűjteményének része, az Urus SUV azonban a menyasszonya tulajdonában van. Az ugratás sikeres teljesítéséhez az Urust off-road üzemmódba kellett állítani, hogy a légrugók megemelkedjenek.

A Pennsylvania-i Halgazdálkodási és Hajózási Bizottság már a korábbi mutatványok miatt is vádolja Hyssongot, ám elmondása szerint ezek nem tartják vissza a látványos kísérletek végrehajtásától. Mivel a Lamborghinis videó kevesebb, mint egy nappal ezelőtt került fel, így a lehetséges jogi következményekről nincs hivatalos állásfoglalás. Természeti kár okozásáért mindenesetre kinézhet némi büntetés a youtubernek.

Amennyiben kíváncsi vagy, sikerült-e az Urusnak átrepülnie az Aventador felett, az alábbi videóból megtudhatod.

A Lamborghini Urus nemrégiben a befagyott Bajkál-tó jegén bizonyította nem mindennapi képességeit. Az olasz márka szuper-SUV modellje hamarosan 820 lóerős, plug-in hibrid változatban is elérhető lesz.

A Lamborghini Aventadorral kapcsolatos friss hír, hogy az olasz gyártó múlt hónapban több mint 200 autót volt kénytelen visszahívni egy menet közben balesetveszélyt okozó biztonsági probléma miatt.

Kapcsolódó írások

Az 1963-as Jeep Wagoneer elölről fotózva
2020. január 03.
Lassan 6 évtizedre tekint vissza a luxus SUV-ok története.
1984 Ford Bronco XLT, barna SUV, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. szeptember 14.
1980-ban mutatkozott be a Ford Bronco harmadik generációja. Az évek múlásával több apró módosításon esett át, de a széria csak 1984-ben nyerte el legmarkánsabb jellegzetességeit

További hírek