6 indokolt applikáció autósoknak

Közzétéve:
2019-04-02, 12:06

Parkolóhely, sofőr, benzinkút? Ezekre mind-mind szükséged lehet a váratlan helyzetekben. És mi van ha valaki beléd jön? Erre is van telefonos megoldás!

Szabad parkolóhely kereső – Parkl

A Parkl a belvárosi autósok életét igyekszik megkönnyíteni a kihasználatlan parkolóhelyek keresésével. Beépített térképen mutatja az elérhető helyeket a szállodák és parkolóházak garázsaiban, felnyitja a parkolóház sorompóját és a parkolás végén az alkalmazáson keresztül történik a készpénzmentes, percdíjas fizetés. Itt egy videó az appról:

Sofőrhívó

Kocsival jöttél a városba? Lecsúszott néhány ital? Hazafelé ne kockáztass! Gondolom neked sem hiányzik, hogy húsvétkor elvegyék a jogsid! Használd a Sofőrhívót, ami Budapest és környékén működik. Megadhatod mikor és hova jöjjön a sofőr, ezek után több sofőrszolgálat árajánlata közül választhatsz.

MOL kútkereső

A MOL kútkereső a magyar benzinkút-hálózat tagjait mutatja a térkében. Beépített kalkulátora kiszámolja az autód átlagfogyasztását, valamint, hogy várhatóan mennyit tudsz azzal elmenni. Jelzi az adott kút üzemanyag típusait, illetve az egyéb szolgáltatásokat.

MOL

Eticar – autók élettörténetének lekérdezése

Blokklánc alapú applikáció a SET Grouptól, melyben nem lehet utólag manipulálni az adatokat. Az Eticarban a felhasználók maguk vezetik saját autóik adatait, de lesznek benne saját frissítések is. Megismerheted a kiszemelt autó élettörténetét, milyen sérülései voltak és mikor, mivel került szervizbe. Sok múlik a felhasználók becsületességén, de ha etikusan használod, az autó eladása során több pénzt kaphatsz érte a részletes adatok miatt. Az app egyelőre béta verzióban üzemel.

Eticar

E-kárbejelentő App

Az E-kárbejelentőről már írtunk hosszabban, a jó benne az, hogy a baleset megtörténtétől felsorolja a teendőidet, vagy ha kell egy gombnyomásra tárcsázza a 112-t. Használatával időt és energiát spórolhatsz meg és a hibás kitöltés miatt sem kell aggódnod.

E-kárbejelentő app

Nextmeet App

Megpillantottál valakit egy autóban, a buszon vagy az utcán sétálva? Töltsd le a Nextmeet Appot, használd ingyen és lépj kapcsolatba a számodra szimpatikus személlyel! Kereshetsz lokáció alapján a felhasználók között, így szűkítve a kört. Az alkalmazáson belül üzenni is tudsz, amit inkognitó módban is megtehetsz.

nextmeet app

Kapcsolódó írások

Bemutatkozik a Parkl! - Interjú Somogyi Zsolttal
2018. február 02.
A Parkl egy igazi 21. századi innovatív és iránymutató vállalkozás. Nehéz elképzelni, hogy ne ez legyen a jövő egyik útja a nagyvárosi közlekedésben.
Parkoló Wartburg W353 szemből
2020. február 10.
Komoly stresszel jár a városi vezetés az autósok szerint.

További hírek