2024. február 01. | 14:20

Úgy tűnik, a rendőrség ingerküszöbe egyre alacsonyabb az önjelölt autóversenyzők iránt, bár az alábbi delikvenst nézve nem is feltétlenül baj.

Január 14-én, Abaújkéren bejelentést tett valaki a rendőrségen, hogy valaki driftelget a településen. A Rákóczi úton, egy virágágyást tisztelte körbe párszor egy piros Ladával egy férfi.

Az itt élők vagy a rendőrök valószínűleg ismerhették az elkövetőt, mert hamar előkerítették. Ekkor derült ki, hogy a Lada sem forgalmi engedéllyel, sem pedig rendszámmal nem rendelkezik.

Ezen felül a láthatóan közúti közlekedésre nem való jártmű motorháztetője is hiányzott. Az illető egy barátja videóra vette a Gymkhana mutatványok egy részét, így a bizonyíték is hamar előállt.

A szabálysértések elkövetését a helybéli fiatalember mind elismerte, így végül pénzbírsággal sújtották. Ha igazi autós pörgéseket és hajmeresztő mutatványokat szeretnénk látni, érdemes elővenni a néhai Ken Block korábbi Gymkhana videóit. A showman utolsó autóját korábban mi is szemügyre vettük közelebbről.

A közlekedési szabályokat pedig jobb betartani, mert nem csak pénzünket, de saját és mások testi épségét is kockáztatjuk egy gyorshajtással vagy felelőtlen mutatvánnyal.

Police.hu