2018. október 26. | 13:56

Péntektől vasárnapig várja az érdeklődőket a második alkalommal megrendezett hazai autós esemény

Ha szeretnél új autókat látni és kipróbálni, akkor ezen a hétvégén érdemes kilátogatnod a Millenárisra. A B épületben péntek délután háromtól nyitja meg kapuit a Budapest Auto Show, ahol 9 márka közel 50 autóval készül a kilátogató érdeklődőknek. Az új modelleken kívül tesztautókkal is készülnek a gyártók képviseletei, egy regisztrációt követően akár ki is próbálhatod az újdonságokat.

Itt mutatkozik be a nagyközönségnek többek közt az új Audi Q8, a Citroen Berlingo, a Peugeot 508 és a szintén vadonat új, 300 lóerős CUPRA Ateca, mely a Seat sportos járműveit kínáló új almárka első modellje. Ezeken kívül a Honda, a Suzuki, a Renault, a Skoda és a Volkswagen is képviselteti magát az eseményen október 26-28. között.

Nem csak az autóőrülteknek lesz érdekes a rendezvény, a szervezők igyekeztek családbarát módon kialakítani a programot, rengeteg sztárvendéggel találkozhatnak majd az érdeklődők. Kint lesz több olimpiai és világbajnok sportolónk, többek közt a híres vízilabdázó dr. Kiss Gergely, valamint Gyurta Dániel és Kammerer Zoltán is szívesen beszélget majd az közönséggel. A hazai motorsport szereplői is képviseltetik magukat, hiszen ott lesz a magyar rali bajnoka, ifj. Tóth János, a világbajnok Talmácsi Gábor és a mindössze 17 éves túraautós Keszthelyi Vivien is.

A hírességek sora még nem ért véget, hiszen Németh Kristóf színművész, Iszak Eszter divattervező és Gianni is az érdeklődők rendelkezésére áll majd. Lesz még vezetéstechnikai előadás, használtautó vásárlási tanácsadás és gumiabroncsokkal kapcsolatos tájékoztató is. Ráadásul néhány szerencsés résztvevő egy szett Michelin abronccsal térhet majd haza.

A belépés 12 éves kor alatt ingyenes, a többi kilátogató pedig 1000 forintos áron elővételben vásárolhat jegyet magának. A helyszínen 1500 forint ellenében lehet majd belépni a kiállítás területére. Az ehhez hasonló események lehetőséget adnak arra, hogy te is autóteszternek érezhesd magad, ne hagyd ki a lehetőséget!