2018. október 24. | 15:31

A zárónap megkoronázta az egész hétvégét, az utolsó két gyorsaságinak a gyártelep adott otthont

Az ott tapasztalt hangulat feltette az i-re a pontot. A mezőny az elejétől fogva két részre volt osztva, akiknek mérik az idejét és akiknek nem. Az első kategóriába tartozók többsége is örömautózott, pörgött, forgott és driftelt a nagyérdemű előtt, fittyet hányva az időeredményre!

Ennek köszönhetően a gyorsasági útvonala átalakult egyfajta népünnepéllyé, a domboldalt beterítő nézősereg ujjongva, szinte egy emberként kiáltott fel, amikor a két Citroën WRC egyszerre pörgött az ugrató után... Nem mindennapi látvány volt az biztos, konkrétan felállt a karomon a szőr!

A felfutások előtt végiggurultak a pályán a Martini Racinges autók is. Sok benzinvérű csak álmodik arról, hogy lásson élőben akár csak egy 037-es Lanciát versenypályán, itt azonban több is érkezett egymás mögött, és akkor nem említettem a HF Integrale-t vagy a többi legendás technikát, amelyek libasorban, méterekkel a lábam előtt húztak el.

A héten folyamatosan kerültek fel a gyorsaságikon, illetve a Rally Village-ben készült fotóim, ez volt az utolsó képgaléria, amivel készültem neked! Még egy hosszabb élménybeszámoló van a tarsolyomban, illetve már készül az Alapjárat Vlog következő része, amely a Rallylegendes kalandjaimat mutatja majd be.

Alapjárat helyszíni tudósítás