F1-es technikák a 2019-es Genfi Autószalonon - Galéria

Közzétéve:
2019-03-06, 19:15

A világ egyik legnagyobb Autószalonjára több gyártó is kihozta a jelenlegi Formula 1-es versenyautóját

Tegnap már írtam az Alfa Romeóról és a Ferrariról, most ismét velük kezdem a mai cikkemet, viszont a Hondával és a Mercedessel fogom folytatni. 

Ferrari SF90

Személyemnél fogva mindig is elfogult leszek a Ferrari irányába. Nagyon remélem, hogy a 2019-es szezonban jól fog szuperálni az SF90-es, amihez zavarba ejtően közel tudtam férkőzni és lőttem róla pár fotót neked. Sajnálatos módon valószínűleg a Genfi Autószalonon láthattam ebben a fényezésben, ugyanis az idénynyitóra el fogják tüntetni az új szponzoruk a Mission Winnow nyomait. Ennek leginkább jogi okai vannak, ugyanis többen bújtatott dohány reklámnak gondolják, ami nem megengedett.

Ferrari SF90

Alfa Romeo C38

Az Alfa Romeo C38 kódnévre keresztelt idei versenygépe impozáns, ami viszont meglepő, hogy Kimi Raikkönen is elismerően nyilatkozott róla ma reggel a különböző stáboknak. A finn világbajnok ugyanis Antonio Giovinazzival együtt tiszteletét tette a 2019-es Genfi Autószalonon felállított standon.

Alfa Romeo C38

Red Bull RB15

A Red Bull és a Toro Rosso 2019-es versenyautóit a Honda standján lehetett megtekinteni, többek közt a Civic TCR változata és Marc Marquez MotoGP motorja mellett. Egyik mellett sem tudtam szótlanul elmenni, de az RB15 matt fényezése egyszerűen gyönyörű. Én nem tudom, hogy tudnak ennyire harmonikus autót összehozni minden évben. 

Red Bull RB15

Toro Rosso STR14

A Toro Rosso már tavaly is Honda motorral futott, és annyira bevált, hogy több év után az anyacsapat is leváltja a Renault erőforrást. Az STR14 színvilága szinte a tavalyi, de felkerült egy piros csík Honda felirattal, szinte már minimalista, azonban gyönyörű. 

Toro Rosso STR14

Mercedes W10

A 2019-es W10 kódnévre hallgató idei versenygép a Petronas standján kapott helyet, amely korántsem kapott akkora figyelmet, mint amekkorát érdemelt volna. A pár sorral arrébb lévő Mercedes standon kiállították a tavalyi, győztes autót is, pontosabban szólva lógatták, ugyanis egy függőleges üvegtáblán helyezték el. Mind a két változat gyönyörű volt, bár az idei festése kicsit modernebbnek hatott. 

Mercedes W10

Ennyire közel kerülni ezekhez a technikákhoz nem mindennapi érzés. Mindenki az utcai autókra fektet nagyobb hangsúlyt, viszont aki a sportért rajong, annak ez a mennyország egy darabkája. 

Forrás:
Alapjárat helyszíni tudósítás

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Forma-1-es autó
2019. december 29.
A gazdag múltra visszatekintő fesztivál fénypontját évről-évre a királykategória autói adják.
Petrov Alonso előtt
2019. december 30.
Emlékszel még Hamilton és Massa 2008-as drámájára? Vagy Vettel első világbajnoki címére? Esetleg hallottál a Hunt vs. Lauda csatáról? Most megnézheted a 10 legizgalmasabb F1-es végjátékot.

További hírek