Tényleg jön az M3 Touring!

Közzétéve:
2020-08-13, 08:34

A BMW egy sejtelmes fotóval korbácsolta fel az autórajongók érzéseit.

Mint kiderült, a BMW bejelentette, valóban elkészítik az M3 kombiváltozatát (M3 Sports Wagon). Ez lesz a márka történetének első hivatalos M3 Touring változata, amely az eddigi hírek szerint 2023 magasságára volt várható. A BMW azonban most kicsit felkavarta az állóvizet, hiszen egy sejtelmes fotót posztoltak az Instagram oldalukra, amelyen a sportkombi fara látható, a diffúzorba ágyazott négy kipufogóvéggel és a jellegzetes lámpákkal. Ez pedig akár azt is jelentheti, hogy a korábban gondolt dátumnál sokkal hamarabb debütál majd a modell.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mic Drop. #TheM3 #BMW #M3 #TOURING #BMWM

BMW M GmbH (@bmwm) által megosztott bejegyzés,

Néhány nappal ezelőtt egyébként az új szedán M3-at kapták lencsevégre álcázott kivitelben, amint épp az utcán tesztelték. Abban a cikkben leírtam, hogy milyen műszaki specifikációkat lehet eddig tudni az új M3-ról, a Touring esetében is hasonló lesz a helyzet. Azt a cikket ezen a linken érheted el.

Kapcsolódó írások

McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!
Volkswagen e-Up! elektromos kisautó elölről
2019. május 22.
Szlovákiában készülnek a konszern szupermini villanyautói

További hírek