Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
vasárnap - 2023. december 03.
-1 °C
kevés felhő
alapjarat.hu logo
95 579 Ft
100 635 Ft
D 607 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

A Hungaroringen fotózták azt a Porschét, ami akár a Tiéd is lehet!

2020. június 18. | 12:49

A képeken egy 3,2 literes boxermotorral ellátott Porsche Boxster S látható.

A PixelKontakt csapata a hazai autóversenyzés szentélyében, a Hungaroringen készített egy remek fotósorozatot a nemzetközi Automobil és Tuning Show (AMTS) idei nyereményautójáról. A képeken egy 2002-es középmotoros Porsche Boxster S csodálható meg.

A 252 lóerős német fenevad eredetileg március végén talált volna gazdára, de az AMTS 2020 a koronavírus-járvány miatt átkerült szeptember végére. A metálsárga színben tündöklő Porsche Boxster S kisorsolására a kiállítás harmadik napján (szeptember 27-én) kerül majd sor, közjegyző jelenlétében. Az egyedi Porsche roadstert Te is, akár egyetlen felnőtt vagy családi belépőjegy vásárlásával megnyerheted. A belépőkre június 30-ig kedvezményes árakon lehet lecsapni.

Az AMTS szakemberei nem egy exkluzív járművel birkóztak már meg pályafutásuk során. 2019-ben egy Ford Mustang, előtte két Audi TT és egy BMW Z4 Roadster, még előtte pedig többek között egy Volkswagen Scirocco és egy Volkswagen EOS került átalakításra, majd kisorsolásra a jegyvásárlók között. Az idei példány egy 3,2 literes boxermotorral ellátott Porsche Boxster S volt, melyet mindössze négy nap leforgása alatt varázsoltak teljesen újjá Nokta Balázsék a Westend Bevásárlóközpontban.

Az autó komoly változáson ment át a négy nap alatt, többek között sportosabb kasztni-elemekkel és sportosabb futóművel lett gazdagabb. A verdába egy hifi berendezést is beépítettek Balázs irányítása mellett. A szépséges négykerekű mellé egy 50 000 forint értékű üzemanyagutalvány is dukál, vagyis a szerencsés nyertes első kilométereit az AMTS szervezői állják.

Fotók: PixelKontakt

Elmarad idén a Goodwoodi Sebességfesztivál és a Revival is Bemutatkozott az új Citroёn C4

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!