A Hungaroringen fotózták azt a Porschét, ami akár a Tiéd is lehet!

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-06-18, 10:49

A képeken egy 3,2 literes boxermotorral ellátott Porsche Boxster S látható.

A PixelKontakt csapata a hazai autóversenyzés szentélyében, a Hungaroringen készített egy remek fotósorozatot a nemzetközi Automobil és Tuning Show (AMTS) idei nyereményautójáról. A képeken egy 2002-es középmotoros Porsche Boxster S csodálható meg.

Porsche Boxster S oldalról fotózva

A 252 lóerős német fenevad eredetileg március végén talált volna gazdára, de az AMTS 2020 a koronavírus-járvány miatt átkerült szeptember végére. A metálsárga színben tündöklő Porsche Boxster S kisorsolására a kiállítás harmadik napján (szeptember 27-én) kerül majd sor, közjegyző jelenlétében. Az egyedi Porsche roadstert Te is, akár egyetlen felnőtt vagy családi belépőjegy vásárlásával megnyerheted. A belépőkre június 30-ig kedvezményes árakon lehet lecsapni.

Az AMTS szakemberei nem egy exkluzív járművel birkóztak már meg pályafutásuk során. 2019-ben egy Ford Mustang, előtte két Audi TT és egy BMW Z4 Roadster, még előtte pedig többek között egy Volkswagen Scirocco és egy Volkswagen EOS került átalakításra, majd kisorsolásra a jegyvásárlók között. Az idei példány egy 3,2 literes boxermotorral ellátott Porsche Boxster S volt, melyet mindössze négy nap leforgása alatt varázsoltak teljesen újjá Nokta Balázsék a Westend Bevásárlóközpontban.

Porsche Boxster S

Az autó komoly változáson ment át a négy nap alatt, többek között sportosabb kasztni-elemekkel és sportosabb futóművel lett gazdagabb. A verdába egy hifi berendezést is beépítettek Balázs irányítása mellett. A szépséges négykerekű mellé egy 50 000 forint értékű üzemanyagutalvány is dukál, vagyis a szerencsés nyertes első kilométereit az AMTS szervezői állják.

Fotók: PixelKontakt

Kapcsolódó írások

Porsche Boxster S nyereményautó
2020. február 07.
Az AutoMobil és Tuning Show 2020-ban sem maradhat el a jól megszokott épített autó nélkül, amit természetesen valaki majd haza is visz.
Hétvégi versenyek: Szoros F1-es befutó, helycsere a Moto GP összetettben
2017. augusztus 28.
A Forma-1-es Belga Nagydíj kiélezett csatát hozott Vettel és Hamilton között. A Moto GP Silverstone-ban megrendezett futama után helycsere történt az összetettben.

További hírek