péntek - 2023. január 27.
0 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 630 Ft
100 674 Ft
D 692 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Az M1-esen videóra vették a rendőrt, aki villogó nélkül előzött a leállósávban

2019. december 02. | 09:02

Megmutatta, hogy mit nem szabad csinálni.

Finoman szólva sem mutatott jó példát az a rendőr, aki a minap az M1-es autópályán nagy tempóval a leállósávban előzött, és még arra is lusta volt, hogy legalább a fényjelzést bekapcsolja.

A durva szabálysértésre a komáromi lehajtó magasságában került sor, a Bp-i Autósok Közössége által megosztott felvételen jól látható, hogy a rendőr az eső és a rossz látási viszonyok ellenére kezd előzésbe jobbról, nagy tempóval, megkülönböztető jelzést pedig nem használt.

Időről időre sajnos előkerülnek olyan felvételek, amelyek azt bizonyítják, hogy bizony elő-előfordul, hogy a rendőrök sem tartják be mindig a közlekedési szabályokat. Októberben én írtam arról a rendőrről, aki Budapesten a kanyarodósávból vágott be egy szabályosan közlekedő autós elé, mégpedig az utolsó pillanatban. Júliusban pedig az a fakabát is lebukott, aki az előzést tiltó táblát figyelmen kívül hagyva a záróvonalon előzött meg több kocsit az 5-ös úton.

A videó alatt olvasható egyik hozzászóláson jót nevettem, valaki aki azt írta, hogy a szabálytalan manőver megkezdése előtt a sofőr körülnézett, de sehol nem látott rendőrt. Azért abban nagyon reménykedem, hogy az érintett rendőr ilyet többet nem csinál, mert pont neki kéne példát mutatnia a többi autósnak.

Elkészült az 500 000. Mercedes-Benz S-osztály Még idén megalakul az új autógyártó nagyhatalom

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!