7 legjobb cikk az évből – I. negyedév

Közzétéve:
2018-12-28, 11:59

Egy csokorban a 7 legolvasottabb cikk januártól március végéig, amik az Alapjáraton megjelentek

Lassan itt az év vége, úgyhogy itt az ideje jól berúg… akarom mondani végigtekinteni 2018-on és számba venni, mik is történtek ebben az igazán mozgalmas évben.

Itt és most nem arról lesz szó, hogy merre járt az Alapjárat csapata, vagy épp mit csinált, hanem hogy Ti melyik cikkeinket találtátok a legérdekesebbnek és olvastátok a leginkább az év folyamán.

Az első negyedévben, tehát január, február és március hónapokban a következő cikkek pörögtek a legjobban:

 1. 8 tiltólistás autó az USA-ban

Az amerikaiaknak eltérő környezetvédelmi- és biztonsági szabályozásaik vannak, ezért meglepő és néha érthetetlen módon olyan autók is felkerültek erre a listára, amik máshol vígan járhatják az utakat.

 1. Top 8 kudarcra ítélt típus az autóiparból
  Delorean DMC

A sikerhez vezető út csalódásokkal van kikövezve és ez az autóiparban sincs másképp. Avagy lehet, hogy valami a tervezőasztalon, vagy egy vezetőségi meetingen jól néz ki, ha a hétköznapi életben elvérez a típus.

 1. Ezek a legmegbízhatóbb 1-3 éves autók a németek szerint

Bár a magyarok nem, de a németek megkérdezték az embereket, hogy szerintük mik a legmegbízhatóbb autók már nem új, de még nem is agyonhasznált korukban.

 1. Top 8 jövőbeli klasszikus, amit már most érdemes elkonzerválni
  BMW M3 E30

Egy autót használhatsz a mindennapokban, fűzhetnek hozzá érzelmek, de akár befektetésként is gondolhatsz rájuk! Elvégre egy régi autóból már több nem lesz és ha ritka, ráadásul meghatározó négykerekűje is a korszaknak, az ára csak felfelé fog kúszni!

 1. Beszéljenek a számok – Top 10 autómárka profit alapján

Itt van 10 autómárka, akik a világ élvonalába tartoznak a tőzsdepiaci értékük alapján. Ebből a 10-ből talán van olyan, ami még téged is meglep, hiszen nem mindig azok teljesítenek a legjobban a tőzsdén, akik a legtöbb autót is adják el!

 1. A Volkswagen konszern 5 korszakalkotó tanulmányautója

Audi tanulmányautó

A Volkswagen konszern megkerülhetetlen az autógyártásban, ebben a cikkben 5 olyan tanulmányautót találhatsz, amik még ha nem is kerültek gyártásba soha, de óriási hatással voltak a későbbi modellekre.

 1. Top 8 autó egy apokalipszis átvészelésére

Zombik, atomkatasztrófa, özönvíz, földrengés. Remélem egyik se következik be, de ha mégis lenne ilyen, akkor mindenképp kéne valami jármű a gyors közlekedéshez. Persze elég masszívnak kell lennie, hogy mindent kibírjon. Ebben a cikkben ehhez találsz tippeket!

 

Ezek voltak az I. negyedév legjobb cikkei! A kedvenced közöttük volt? Holnap jön a folytatás!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Top 5 Porsche tanulmányautó, fehér Porsche, elölnézet, balról
2018. december 30.
A Porsche úgy döntött, bemutatja 5 kedvenc tanulmányautóját. A lista némely tagja meghökkentő, de egyikük sem mondható utolsónak.
Frankfurtban válaszolt a BMW a Tesla Model 3-ra!
2017. szeptember 13.
Kérdés, mennyire veheti fel a versenyt az elektromos autóival a bajor gyártó a Teslával, aminek a Model 3-jára már több mint 400 ezer előrendelést fogadtak be

További hírek