Őrült átigazolási időszakot hozott 2021 nyara a labdarúgás világában. Lionel Messi több, mint másfél évtized után hagyta el Barcelonát, Cristiano Ronaldo pedig 12 évet követően visszatért korábbi sikereinek helyszínére, a Manchester Unitedhoz. A portugál játékos a hétvégén kezdőként kapott szerepet a Newcastle United ellen, a mérkőzésen két góllal járult hozzá csapata 4-1-es sikeréhez.

Cristiano Ronaldo lehetséges átigazolásáról már akkor megindultak a találgatások, amikor májusban eltűntek a portugál világsztár luxusautói Torinóból. Ronaldo ügyére augusztus végén került pont, az uruguayi Edinson Cavani még a 7-es számú mezről is lemondott a kedvéért.

A portugál válogatott gólrekordere a pályán kívül is ügyelt a stílusos visszatérésre, a Manchester United edzőközpontjához ugyanis egy ezüstszínű Lamborghini Urusszal gördült be. Az olasz gyártó SUV modelljét 2018 elején mutatták be, az ikerturbós V8-as a gyári adatok szerint 650 lóerős teljesítmény és 850 Nm nyomaték leadására képes, az autó végsebessége 304 km/h, vételára pedig forintba átszámítva 65 millió.


Egyelőre nem tudni, hogy az Urus Ronaldo kollekciójának új darabja-e, vagy csak a klub bérelte számára, hogy meg tudjon jelenni az újságírók kíváncsi szeme előtt. A portugál klasszis méregdrága autókból álló kollekcióval rendelkezik, melynek 10 lenyűgöző darabjáról ide kattintva olvashatsz.