2019. december 30. | 09:44

Elon Musk Cybertruckjával kapcsolatban azóta számos érdekes kérdés vetődött fel.

Végre megérkezett a Tesla elektromos pickupja

Nem túlzás azt állítani, az év legmegosztóbb formaterve volt a Tesla Cybertruck. Azóta is megy a találgatás, hogy ez csak egy hatalmas prank Elon Musk részéről, és hogy egyáltalán forgalomba helyezhető-e a konstrukció Európában.

Mozgó Tesla Cybertruckot kaptak lencsevégre

Bár nem bizonyít semmit, de kisvártatva már mozgó Cybertruckot is láttak, méghozzá közúton.

Mi történik, ha 100-nál hátramenetbe kapcsolod az automatát?

Az érdekes kérdésre már korábban is keresték a választ, most a Garage 54 nevű YouTube csatorna hajtotta végre a kissé vakmerőnek tűnő kísérletet.

Mindössze 63 kilométert futott SKODA 120L-t talált egy YouTuber

Lázba hozta az internetet az a barnfind videó, amit egy magyar videós tett közzé. Elsőként számoltunk be az elsőre elég hihetetlennek tűnő sztoriról, ma is van még jópár megválaszolatlan kérdés az autó története kapcsán, de várhatók még újabb epizódok.

Leállítja a termelést a Hankook gumiabroncs gyár Dunaújvárosban

A hónap második végén kényszerleállás történt a Dunaújváros környéki gyárban, amely 80-100 ezer darabos kiesést eredményezett.

A magyar rendőrség elfogóautói

A rendőrautók nem csak a kicsik, hanem a nagyobbak fantáziáját is megmozgatják, így nem csoda, hogy Péter témában folytatott gyűjtése is hatalmas olvasottságot kapott.

Figyelmeztet a rendőrség: fizethetsz, ha erre nem figyelsz

Marci hívta fel a figyelmet arra, hogy érdemes felkészíteni az autókat a télies időjárásra, márcsak azért is, mert súlyos bírságokat helyezett kilátásba az ORFK-OBB főtitkára azok számára, akik lezseren kezelik a témát.

Jeremy Clarkson kiakadt a 16 éves Thunbergre, „Az autókiállítások gyilkosára”

A 25 év alattiak érdeklődése megcsappant az autók iránt, ezzel párhuzamosan az autókiállítások népszerűsége is csökkenő tendenciát mutat. Mi több, azóta már több gyártó is jelezte, egyik vagy másik autószalonon nem vesz részt.

Mi az az ABS a kocsikban?

Sokatokat érdekelte Ádám írása, melyől kiderült, hogy mi is tulajdonképpen a szerepe a gépjárművekben az ABS-nek, valamint az, hogy mi a működési elve.

Bekerült a Guinness-rekordok könyvébe a világ leggyorsabb traktora

A traktorok a mezőgazdaság nélkülőzhetetlen célszerszámai, ám autós portálon ritkán írunk a négykerekűek ezen változatairól - pláne nem akkor, ha gyorsulásról van szó. Most kivételt tettünk, egy elképesztő rekordról számolt be Marci.