2019. december 29. | 09:44

Ősz közepén az átlagosnál több őrült konstrukció látott napvilágot.

VW Lupóból 1800 lovat nem néznél ki igaz?

A Volkswagen Lupó elsősorban nem mérhetetlen erejéről ismert, sokkal inkább remek fogyasztásáról. Enek ellenére néhány elvetemült benzinvérű úgy döntött, kihozza belőle a maximumot, vagy talán annál egy kicsit többet...

Egy 9 000-et forgó Trabant

Szintén októberben ment hatalmasat az a videó, amely egy Honda motoros Trabantról készült. A 270 lóerős erőforrás segítségével 3,2 másodperc alatt képes teljesíteni a 0-100-as sprintet. Elképesztő.

Pillants be Ken Block privát garázsába!

Ken Block saját YouTube csatornán engedett bepillantást gyűjteményébe a hónap közepén, érdemes megtekinteni a 13 perces kisfilmet.

Megújult a Google Térkép, befellegzett a Waze-nak?

A keresőóriás egy sor innovációt vezetett be, többek között végre iPhone felhasználók számára is elérhetővé tette a traffipax figyelőt.

Rengeteg magyar autós vett magának rossz autópálya-matricát, változik a rendszer

Változott az autópálya-matrica rendszer, mivel sokan nem látták át azt. Ennek keterein belül megszüntették a 2020-as esztendőtől a benzinkuatkon történő értékeítést is.

Mennyit vesztett teljesítményéből az 1987-es Ferrari Testarossa?

A Normal Guy Supercar nevű YouTube csatornán egy teljes mértékig történő felújítás folyamatára pillanthatnak rá a nézők, egy '87-es Testarossa az alany. Októberben érkezett a motorhoza a folyamat.

Elütött egy tevét egy Opeles Miskolcon

A hónap egyik legszürreálisabb híre hazánk keleti felében született, ahol egy személygépjármű egy elszabadult cirkuszi állattal ütközött, a baleset szerencsés kimenetelűnek nevezhető.

Üvegből készült út várja az autósokat a 7-es főúton

Meglepő építési technológiával készült el a Martonvásár külterületéhez tartozó útszakasz.

Most Te is átélheted belülről, milyen egy rendőrségi razzia

Ősszel egyre gyakoribbá váltak az illegális utcai gyorsulási versenyeken történő rendőrségi razziák hazánkban. A népszerű YouTuber, Szalay Isti saját csatornáján engedett betekintést a kulisszák mögé.

Mire utalhat a kipufogófüst színe?

Nagy népszerűségnek örvendett a hónap során Ádám írása, aki azt a témakört igyekezett felgöngyölíteni, a kipufogó látványos füstölése milyen hibára utalhat, méghozzá a füst színe alapján.