2019. december 28. | 09:44

Az autóvásárlás kényes kérdés, a döntés meghozatalában segítséget nyújthatnak ezek a cikkek.

Verdák suliba járáshoz, tömegközlekedés helyett

Az iskolakezdés kapcsán Péter összeszedett néhány menő négykerekűt, amit maximum 400 ezer forintból meg lehet venni. Figyelem, ez a lista nem feltétlenül észérvek alapján készült!

Minden eddiginél tisztább dízelmotort kap az új Volkswagen Golf

Szintén szeptember elején, ugyancsak Peti írt arról, hogy a szigorodó környezetvédelmi normák ellenére nem állt le a dízelmotorok fejlesztésével a VW.

A 2000-es évek legbrutálisabb dízeljei

Alex szarkasztikus bevezetőjében rávilágít arra, mit gondol a közvélemény a dízelekről manapság, majd rátér a tárgyra, és kiveséz négy dízeles modellt fotókkal, videókkal megspékelve.

Óriásit borult egy tűzoltóautó Budapest közelében

Bejárták a világsajtót azok a képsorok, amelyen az látható, ahogy egy váci bemutatón felborult egy tűzoltóautó. Az eset után felmerült számos kérdés, mely a modell biztonságosságát firtatta.

Az új Toyota RAV4 megbukott a független jávorszarvas teszten

A svéd Teknikens Värld jávorszarvas tesztjén instabilnak mutatkozott. Az esetet a Toyota Svédország PR és kommunikációs igazgatója nem hagyta annyiban, és magyarázattal szolgált a történtekre.

Ezek a használt autók tartják legjobban az árukat

Az amerikai J.D. Power értéktartásuk szempontjából vizsgálta meg a négykerekűeket, a kisautóktól az SUV-ken át a prémium gépjárművekig. Nem meglepő módon a japánok remekül szerepeltek.

A 9 leggazdaságosabb SUV - 2019

Az értéktartás mellett a fogyasztás is fontos szempont, a What Car? szaklap gyűjtése alapján Mark készített listát a hazánkban is kapható legkevesebbet fogyasztó szabadidő-autókról.

8+1 hosszú életű motor – 1. rész

Márk olyan erőforrásokat gyűjtött össze, amelyek bírják a strapát akár egy emberöltőn keresztül.

TOP 3+1 magyar gépszörny, avagy az Ikarus 4 elvetett prototípusa – 1. rész

Bálint a veterán rovat idei egyik legnépszerűbb cikkét publikálta szeptember végén, az írást képekkel és egy videóval fejelte meg.

A szomszédban 140-nel lehet majd repeszteni az autópályákon

Pár nappal október előtt látott napvilágot az a hír, mely szerint Szlovákiában - jópár országgal ellentétben - nem csökkenteni, hanem növelni kívánják az autópályákon a sebességhatárt, legalábbis egy tesztidőszak erejéig.