Kreszprofesszor

Oldalak

Sebességkorlátozó tábla
2022. március 04.

Érdekes témát dolgozott fel a Kreszprofesszor.

Körforgalom
2022. február 22.

Vannak érdekes megfogalmazások a szabálykönyvben...

Balesetveszély
2022. február 15.

Ezekkel is tisztában kell lennie a közlekedőknek.

Utcakép
2021. december 10.

Pető Attila Kreszprofesszor sorozatával megtanulhatod a közlekedés legfontosabb szabályait és megismerheted a vizsgák visszatérő kérdéseit, illetve a helyes válaszokat. Aki ezekre tudja a választ, sikeres vizsgára számíthat.

Forgalmi szituáció rajza
2021. december 03.

Pető Attila Kreszprofesszor magyarázataival sokkal érthetőbbé válnak a bonyolult közlekedési helyzetek és az ezekből alkotott vizsgakérdések. A sorozat mai epizódjából a nehezebbek közül válogatott.

Forgalmi szituáció rajza
2021. november 26.

Pető Attila Kreszprofesszor harminc éve oktatja a közlekedési szabályokat és akit ő készít fel a vizsgára, aligha bukik meg. Ezúttal te is próbára teheted magad, ha megválaszolod a kérdéseket és megvárod a megoldásokat a videó végén.

Forgalmi szituáció rajza
2021. november 19.

Pető Attila Kreszprofesszor önfeledt közlekedőket teremt. Csatlakozz te is a boldog kisebbséghez és tanuld meg rendesen a szabályokat, hogy ne kelljen állandóan rögtönöznöd. A villamospályák használatának szabályaival foglalkozik videós sorozatának legújabb epizódjában.

Forgalmi szituáció rajza
2021. november 12.

A kanyarodó főútvonalak közlekedési szabályaival folytatódik Pető Attila Kreszprofesszor társadalomjobbító sorozata, hogy te se bénázz értetlenül az egyik leggyakoribb közlekedési csomóponthoz érve.

KRESZ-táblák
2021. november 05.

Pető Attila Kreszprofesszor sorozata a ritkán látott és sokszor félreértett KRESZ-táblák közérthető magyarázatával folytatódik.

Forgalmi szituáció rajza
2021. október 29.

Pető Attila Kreszprofesszor hetente jelentkező sorozatában ezúttal egy nagyon fontos és sok tévedésre alapot adó KRESZ-szabályt magyaráz el, érthetően, hogy többé te se nézd be a jobbkezet.

Oldalak