2023. szeptember 14. | 12:50

Ha elég időt fordítasz rá, egy közel 40 éves BMW több élményt képes nyújtani, mint bármely más új autó.

Videós felhívásunk kapcsán számos megkeresést kaptam, a Zapi után most Indy és az ő BMW E21-esének története következett a sorban:

Mint azt a videóban is hallhatjátok, aki egy veterán autó restaurálásba, felújításába kezd, addig nem fogja örömét lelni benne, amíg a garasokat számolgatja. Az elején tudatosítani kell, hogy bizony lehet, hogy a gatyádat rá fogod fizetni akkor, ha egy minden ízében tökéletes autót szeretnél.

A bajor márka ’80-as, ’90-es években megjelent modelljeinél én is a saját bőrömön tapasztaltam, – mivel egy E34-gyel küzdök a mindennapokban - hogy az alkatrész árak a fellegekig szökkentek, főleg a ritka, könnyedén kopó, törő alkatrészekért kérnek horribilis összegeket, legyen szó új vagy bontott tartozékról.

Aki tehát hasonló dologba vágna, mint Indy, annak én is tényleg csak sok sikert és kitartást kívánnék, no meg jó mély pénztárcát. Azonban azt bizton kijelenthetjük, hogy ha egy BMW minden ízében rendben van, minden apró nyűge azonnal javítva van, akkor nehezen fogsz találni élménydúsabb járművet nála.