7 legjobb cikk az évből – III. negyedév

Közzétéve:
2018-12-28, 14:02

A legmelegebb hónapokban, júliustól szeptember végéig következő újabb összeállítást láthatod, miket olvastatok az Alapjáraton a legtöbbet

Nyár mellett nem csak a strandolásra és bulizásra volt időtök, de arra is, hogy az Alapjáratot böngésszétek! Ez a 7-es sorozat a nyár legolvasottabb cikkeit mutatja be nektek:

  1. Mad Max 2018, avagy a cseh autópálya éjszaka

Ha a külföldi autópályák kerülnek szóba, nagy valószínűséggel neked is a német Autobahn az első, ami beugrik. De vajon mi a helyzet a cseheknél? Ebben a véleménycikkben elolvashattátok!

  1. BMW E39-ből E60-at? Majdnem.

E60-ná alakított E39 BMW

Persze mindenkinek ízlés dolga, de ha egy E39-E60 keresztezett hibridről van szó, azon már sokan felkapják a fejüket. A BMW-s olvasóink közül többen is elmondták, hogy mit szólnak ehhez a módosításhoz.

  1. Ezekre a SUV-okra vannak most rákattanva a magyarok

Ebben a cikkben megtudhattátok, hogy mely SUV-modellek voltak a legkelendőbbek és mennyit értékesítettek belőlük. Mit gondolsz, melyik modellek lettek a lista dobogósai?

  1. A szerkesztőség másik MX-5-je is elesett!

A nyár nem kedvezett a szerkesztőségi Miatáknak, először törték meg, majd Zsoltié is szerencsétlen találatot kapott!

  1. TOP 10 hothatch a 90-es évekből

Honda Civic hothatch

Hothatch-ek 10-es listája a 90-es évekből, szerintem ezt nem kell elmagyarázni, miért szerettétek. Hiszen minden autó amelyik rajta van a listán legendává vált a hothatch-körökben.

  1. Sorra hullanak a dízel modellek

A dízelbotrány vitán felül egy új korszakot fémjelez, ugyanis megtört a lendülete a dízelmotorok eladásainak és ez egy idő után azzal járt, hogy némely gyártók egyes modelljeikhez már nem is kínáltak dízelmotoros opciót. Ebben a cikkben azoknak olvashatsz utána, kik estek ennek áldozatul 2018-ban.

  1. Biztos, hogy minden japán márkát úgy ejtesz ahogy kellene?

Honda NSX

Sokszor már el sem gondolkodsz azon, hogy vajon tényleg úgy ejtik a szülőhazájában is egy autómárka nevét, ahogy te azt itthon teszed. Sőt, nagyon nagy eséllyel, ha japán autókról van szó, még hibásan is mondod őket! Ebben a cikkben láthatsz pár példát, hogy ejtik a Felkelő Nap országában a különböző japán autómárkákat.

Az utolsó befejező részében a cikksorozatnak választ kapsz arra is, az utolsó 3 hónapban mik voltak a kedvenc cikkeitek!

Kapcsolódó írások

39 autó, ami megváltoztatta a világot – 2. rész
2017. október 03.
Egyre közeledünk az időben a jelenhez. Ha te is szavazhattál volna a brit Autocar olvasói mellett, mit tettél volna be a világot megváltoztató autók listájába?
Nem várt eredmény egy 2010-es Subaru Impreza STI-től
2017. december 20.
Egy apró átalakítással kezdődött, végül az egész autót átépítette Keith, de nem volt elég egyszer, egy baleset miatt másodjára is nekiállt a Subaru Impreza STI-nek
TOP 10 hothatch a 90-es évekből
2018. június 28.
Következzen 10 hatchback az eurodance és a fiúbandák idejéből