7 legjobb cikk az évből – IV. negyedév

Közzétéve:
2018-12-28, 15:53

Az utolsó részben megtudhatod, melyik Alapjáratos cikkek pörögtek a legutóbbi 3 hónapban

Nem csak a 2018-as évnek, de ennek a cikksorozatnak is vége szakad a mai napon. Viszont így legalább megtudhatod, melyik 7 cikk pörgött a legjobban az év vége felé!

  1. Miért vonyít a váltó tolatáskor?

Furcsa vonyító hang tolatáskor? Ne aggódj, a hiba nem a te autódban van. Ebből a cikkből megtudhattad, hogy miben is különböznek az előre- és hátrameneti fokozatok egymástól és hogy miért hallasz tolatáskor furcsa hangot.

  1. Los Angelesben debütált a behemót X7!

BMW X7

A Los Angeles-i Autószalon Észak-Amerika egyik legnagyobb autókiállítása, ahol a gyártók igyekeznek meggyőzni modelljeiknek az amerikai tömegeket. 2019-ben az európai gyártók már olyan nagy figyelmet szentelnek az USA-piacra, hogy nem egy modelljüket ott mutatják be először. Mint ezt a BMW X7-est is például!

  1. TOP 10 kopóautó – Az USA történetének legjobb rendőrautói

Ez a cikk egy különleges felsorolás volt, hogy mik is voltak a legjobb bűnüldöző négykerekűek az Egyesült Államokban. 1910-től 2006-ig találsz itt zsaruautókat, amikkel a rendet igyekeztek betartani. Neked melyik a kedvenced közülük?

  1. Amikor a méret a lényeg – Az USA történetének legnagyobb autói

Oldsmobile Toronado

Újabb amerikai autókkal foglalkozó cikk került fel a listára, ezúttal a méret alapján lehetett bekerülni a cikkbe! Dodge Customtól kezdve Ford Super Duty Pickupon át találsz majd még egypár autómodellt, amiket nem kell nagyítóval keresned, ha szembejönnek veled az utcán.

  1. Vizsgálat indult a Tesla ellen, Elon Muskot lemondatták

Elon Muskot, aki hajlamos magát a valódi Vasembernek bemutatni (csak páncél nélkül) lemondatták a Tesla éléről. Ami már jóval korábban sejthető volt, hogy idáig fog fajulni, tekintve, hogy korábban is voltak már balhés húzásai, amik kiverték a befektetőknél a biztosítékot.

  1. Nagy változás jön a töltőállomásokon!

Ebben a hasznos cikkben arra hívtuk fel a figyelmed, hogy megváltozik az üzemanyagok jelölése egy EU-s szabályozásnak köszönhetően.

  1. Bálna-kombi, Pagani motorral – Mercedes S73 T AMG

Mercedes S73 T AMG

Van az úgy, hogy a gyári modellek már nem is elegek, ilyenkor jöhet egy kis átalakítás. Egy átalakítás viszont Brunei szultánjától akár azt is jelentheti, hogy az eredeti motor helyére egy 7000 köbcentis Pagani-motor kerüljön!

Az elmúlt 4 napban végigfuthattál az Alapjárat legolvasottabb cikkein, így nem is tudok más írni, minthogy… Boldog Új Évet!

További autós hírek

Fájdalmas jelenetet rögzített egyik olvasónk fedélzeti kamerája tegnap. A Népszínház utcáról a József körútra szeretett volna a teherautó és a…

Olvasónk küldött videót arról, hogy a 18. kerületben, ma, koradélután, a Szálfa utcában őt és az előtte haladó autót majdnem…

A 49 éves linzi nő november 18-án több balesetet okozott, majd a sokadik esetnél sikerült megfékeznie az utca emberének, de…

Kigyulladt egy kisteherautó utastere és raktere a 20. kerületi Helsinki úton, a Torontál utcánál hétfőn 14 óra magasságában. A fővárosi…

Jól látni, hogy a sárga jelzésnél ér a sínre kb. a Citroen, majd a következő pillanatban oldalról hatalmas sebességgel telibevágja…

Kapcsolódó írások

Mitsubishi Engelberg Tourer Concept
2019. február 01.
A 2019-es Genfi Autószalon sajtónapjai március 4-én veszik kezdetüket, maga a rendezvény a látogatóknak három nappal később, március 7-én indul
BMW-vel a futurizmus erdejében
2017. szeptember 20.
Eddig nem látott vizuális megoldásokkal és jövőbe tekintő koncepciókkal találkozhattunk a BMW frankfurti pavilonjában. Rugaszkodj el velünk a valóságtól!
Meglesett tesztautók a Nürburgringen - VIDEÓ
2018. április 12.
Remek kémfelvétel érkezett a Nürburgringről, az autógyártók egyik kedvenc tesztpályájáról, amin egymás után láthatsz több megjelenés előtt álló izgalmas modellt.
BMW X7
2018. október 17.
A BMW úgy döntött, megteremti a konkurens modellt a Mercedes-Benz GL-osztály vagy épp az Infiniti QX80 mellé. Az X7-et 2019 márciusában dobják piacra!