7 legjobb cikk az évből – IV. negyedév

Közzétéve:
2018-12-28, 15:53

Az utolsó részben megtudhatod, melyik Alapjáratos cikkek pörögtek a legutóbbi 3 hónapban

Nem csak a 2018-as évnek, de ennek a cikksorozatnak is vége szakad a mai napon. Viszont így legalább megtudhatod, melyik 7 cikk pörgött a legjobban az év vége felé!

  1. Miért vonyít a váltó tolatáskor?

Furcsa vonyító hang tolatáskor? Ne aggódj, a hiba nem a te autódban van. Ebből a cikkből megtudhattad, hogy miben is különböznek az előre- és hátrameneti fokozatok egymástól és hogy miért hallasz tolatáskor furcsa hangot.

  1. Los Angelesben debütált a behemót X7!

BMW X7

A Los Angeles-i Autószalon Észak-Amerika egyik legnagyobb autókiállítása, ahol a gyártók igyekeznek meggyőzni modelljeiknek az amerikai tömegeket. 2019-ben az európai gyártók már olyan nagy figyelmet szentelnek az USA-piacra, hogy nem egy modelljüket ott mutatják be először. Mint ezt a BMW X7-est is például!

  1. TOP 10 kopóautó – Az USA történetének legjobb rendőrautói

Ez a cikk egy különleges felsorolás volt, hogy mik is voltak a legjobb bűnüldöző négykerekűek az Egyesült Államokban. 1910-től 2006-ig találsz itt zsaruautókat, amikkel a rendet igyekeztek betartani. Neked melyik a kedvenced közülük?

  1. Amikor a méret a lényeg – Az USA történetének legnagyobb autói

Oldsmobile Toronado

Újabb amerikai autókkal foglalkozó cikk került fel a listára, ezúttal a méret alapján lehetett bekerülni a cikkbe! Dodge Customtól kezdve Ford Super Duty Pickupon át találsz majd még egypár autómodellt, amiket nem kell nagyítóval keresned, ha szembejönnek veled az utcán.

  1. Vizsgálat indult a Tesla ellen, Elon Muskot lemondatták

Elon Muskot, aki hajlamos magát a valódi Vasembernek bemutatni (csak páncél nélkül) lemondatták a Tesla éléről. Ami már jóval korábban sejthető volt, hogy idáig fog fajulni, tekintve, hogy korábban is voltak már balhés húzásai, amik kiverték a befektetőknél a biztosítékot.

  1. Nagy változás jön a töltőállomásokon!

Ebben a hasznos cikkben arra hívtuk fel a figyelmed, hogy megváltozik az üzemanyagok jelölése egy EU-s szabályozásnak köszönhetően.

  1. Bálna-kombi, Pagani motorral – Mercedes S73 T AMG

Mercedes S73 T AMG

Van az úgy, hogy a gyári modellek már nem is elegek, ilyenkor jöhet egy kis átalakítás. Egy átalakítás viszont Brunei szultánjától akár azt is jelentheti, hogy az eredeti motor helyére egy 7000 köbcentis Pagani-motor kerüljön!

Az elmúlt 4 napban végigfuthattál az Alapjárat legolvasottabb cikkein, így nem is tudok más írni, minthogy… Boldog Új Évet!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Mitsubishi Engelberg Tourer Concept
2019. február 01.
A 2019-es Genfi Autószalon sajtónapjai március 4-én veszik kezdetüket, maga a rendezvény a látogatóknak három nappal később, március 7-én indul
BMW-vel a futurizmus erdejében
2017. szeptember 20.
Eddig nem látott vizuális megoldásokkal és jövőbe tekintő koncepciókkal találkozhattunk a BMW frankfurti pavilonjában. Rugaszkodj el velünk a valóságtól!

További hírek