Bagaméry Zoltán és dr. Barczi Veronika

Oldalak

Bagaméry Zoltán és dr. Barczi Veronika2022. március 19.

Minden, amit a különböző hibridekről tudni érdemes

Lassan most már minden is elektromos lesz. A fűnyírótól a sütőig, a borotvától a fűtésig. Az autóipari marketing erre persze még ráerősít, lépten-nyomon a hibrid hajtással reklámozzák az új modelleket a zöldítés jegyében.

Bagaméry Zoltán és dr. Barczi Veronika2022. február 20.

Így tegyél meg elektromos autóval nagy távokat, külföldön

Az elektromos autó külföldi használata a bátrak műfaja. Vagy mégsem? Ez a cikk egy elektromos autó több mint 1000 km-es útjának beszámolója Franciaországból Magyarországra.

Bagaméry Zoltán és dr. Barczi Veronika2022. február 01.

Télen az autópályás dugóban hamar lemerül a elektromos autó?

Sokan tartanak attól, hogy autópályán dugóba kerülnek és a hidegben hamarabb lemerül az akkumulátor. Valósak-e a félelmek? Valóban nagyobb-e a kockázat a hatótáv elvesztésére, mint hogy kifogy az autóból a benzin?

Bagaméry Zoltán és dr. Barczi Veronika2022. január 23.

A napelemek és az elektromos autózás összefüggései

A napelem és az elektromos autó sokszor kéz a kézben jár. A két piac növekedése töretlen, állami támogatásokban is részesültek az elmúlt években Európa-szerte.

Bagaméry Zoltán és dr. Barczi Veronika2022. január 15.

Minden, amit az elektromos autók szervizeléséről tudni kell

Az alábbi cikkben annak jártunk utána, hogy mennyiben más egy villanyautó szervizigénye a belső égésű motoroshoz képest.

Bagaméry Zoltán és dr. Barczi Veronika2021. december 14.

Villanyautósok a tél szorításában

Az elektromos autó tulajdonosok életében az évszakok változásának nagy jelentősége van. Az őszi falevelekkel együtt búcsút kell intsünk a hatótáv egy részének, amelyet tavasszal a jó idő beköszöntével visszakapunk.

Oldalak